Connect with us

Musikk

Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge

Published

on

Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Rammstein bekrefter nå ekstrakonsert i Norge 26. juli 2020, denne gang på Granåsen i Trondheim.

Dermed får nå titusenvis av norske fortvilte fans som ikke fikk sikret seg billett til den kommende utsolgte konserten på Ullevål Stadion 18. august en ny fantastisk mulighet til å sikre seg billetter for å oppleve det som kommer til å bli en av de råeste konsertene, nå også i 2020.

Forhåndsalget av billetter til årets kommende Rammsteinkonsert tok fullstendig av og alle billetter ble revet vekk etter få minutter. Iflg. konsertarrangør var dette tidenes raskeste utsolgte Ullevaal konsert.

For de som har sett bandets dramatiske, perfekte arrangerte konserter, vil kanskje ikke tro at det kan bli større, men med Rammstein kan du være sikker på at bandet har planlagt noe ekstraordinært denne gangen også. Dette er teater og virkelighetsflukt om hverandre. «Rammstein er uten tvil et av de mektigste livebandene i verden og vi er enormt stolte over å kunne presentere dem i Norge for deres aller første fulle stadionturné! Denne augustnatten på Ullevaal stadion kommer til å brenne!» er Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i Atomic Soul kommentar til den kommende Rammsteinkonserten.

I dagens pressemelding der ekstrakonserten nå bekreftes sier arrangøren følgende:

«Vi har jobbet veldig hardt med å få Rammstein tilbake til Norge i 2020. Etter å ha solgt ut vårt Oslo- show på 15 minutter, samt hvert eneste show i Europa, har det vært stor konkurranse mellom flere store byer i Europa om å få Rammstein på besøk i 2020. Vi hadde en følelse av at Trondheim ville være en fantastisk destinasjon for bandet og Rammstein var enige. Så bandet kommer, og tar med seg sin enorme produksjon!” -Mark Vaughan, promotør, All Things Live Norway

”Rammstein-konserten er vanvittig. Jeg er i Rotterdam nå for å se produksjonen, og hvordan vi skal sette dette opp på Ullevaal Stadion i august. Størrelsen og omfanget av denne konsertproduksjonen ligner ikke på noe Norge tidligere har sett, og Trondheim burde være veldig spente når de kommer dit i 2020!” – Terje Håkonsen, produksjonssjef, Upstage

Billettsalget starter fredag 5. juli kl. 11:00, eksklusivt via eventim.com/rammstein.

Medlemmer av Rammstein sin fanklubb ”LIFAD” vil få muligheten til å kjøpe billetter fra onsdag 3. juli frem til torsdag 4. juli kl. 11:00. Siden det kun er et begrenset antall billetter for LIFAD sin fanklubb i hver by, kan vi ikke garantere at alle medlemmer får kjøpt billetter gjennom forsalget.

Konserten presenteres av All Things Live Norway og Livesentralen.

Er du klar for Rammstein også i 2020?

Vinn fete Rammstein konsertbilletter!

PS! Snart kan du delta i ny fet Rammstein konkurransen her på Rockman der du kan vinne fete konsertbilletter til deg selv + en venn til Trondheimskonserten.

Konkurransen vil bli publisert i løpet av sommeren, men du kan allerede nå forhåndsdelta ved å skrive navn på en venn du ønsker å ta med deg på konsert i kommentarfeltet på Rockmans facebook (her).