Connect with us

Musikk

Nå teller vi ned til årets feteste rockefest – Er du klar?

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Norway Rock Festival

Årets feteste rockefest blir utvilsomt Norway Rock Festival som i år arrangeres 11 – 13. juli.

Det handler ikke bare om linup. Det handler heller ikke om å være størst. Det er «totalpakka» som teller: – Musikken, stemningen, folka, stedet, bygda, friheten, festen, samholdet osv.

Den «totalpakka» har Norway Rock Festival…..så det holder!

Bak Norway Rock festival står et fantastiske dugnadsarbeidet fra frivillige som nå har klart å gjenreise festivalen. En gjeng som absolutt ikke vil la seg bli styrt av kommersielle krefter. Og takk for det.

Rocken og identiteten til sjangeren har i alle år vært basert på frihet, uavhengighet og ekte kjærlighet til musikken. Gjennom 60- og 70-tallet ble både motorsykler og rockmusikk synonymt med kulturell agitasjon, motstand mot autoritet og en separasjon fra det vanlige. Derfor er også MC-miljøet nærmest en integrert del av musikksjangeren, selvsagt også på Norway Rock Festival.

Norway Rock Festival har alle de «riktige» elementene integrert i seg, er 100 % frivillig-basert og består av ildsjeler dypt forankret i rockemusikken. Og det merkes.

Festivalen er drevet som egen stiftelse og består i all hovedsak av de samme folkene som i sin tid startet Kvinesdal Rock Festival og som i 2008 skiftet navn til Norway Rock Festival. De har valgt å være en forening for å vise åpenhet om selskapets økonomi der alt overskudd blir værende i selskapet og at det ikke er kommersielle krefter som er drivkraften. Ikke rart at vi elsker denne festivalen!

Hør lyden av årets NRF:

Trykk her for å følge spillelisten på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Gå ikke glipp av årets feteste rockefest!

Trykk her for å sikre deg billetter og plass på camp/ mc-camp

Er du glad for Norway Rock Festival?

Del dine meninger på Rockman facebook (her)