Connect with us

Musikk

Se Rammstein video: Her «flyter» bandmedlemmene med båter på Ullevaal-publikummet

Published

on

Konserten som ble gjennomført på Ullevaal Stadion søndag 18. august 2019 kommer til å gå inn i den norske konserthistorien som noen av det råeste som har blitt gjennomført.

Jeg er sikker på at de fleste er med meg på at det var så enormt mange opplevelser og inntrykk i løpet av denne vannvittige fete konserten at man fortsatt sitter «mørbanket» tilbake og stiller seg spørsmålet…

«Hva i all verden var det egentlig vi var med på?»

Les også: Helt vannvittig fantastisk konsertgalskap

F.eks….Her var det liksom ikke nok å «bare» foreta et «vanlig» scenestup, Neida… her kjører man heller i gang en vannvittig «båtreise» blant publikum med hele 3 – tre – oppblåsbare RIB båter fylt opp med samtlige bandmedlemmer bortsett fra vokalisten Till Lindemann, Sistnevnte dukket opp på hovedscenen med skiltet «Willkommen» og tok i mot alle båtene som «fløyt» inn til scenekanten.

Her kan du se video fra den elleville «båtturen» på Ullevaal Stadion:

Og «båtreisen» startet fra «intimscenen» som var bygget midt blant publikum ute i salen i etterkant av at de hadde fremført pianoversjonen av låta «Engel» og ble «styrt» av hender til publikum frem til hovedscenen. Før de alle sammen forsvant backstage, for så å komme ut igjen til å fremføre første ekstranummer som var låta «Ausländer» og deretter «Du Riechst So Gut», «Pussy». «Rammstein» og avsluttet det hele med «Ich Will».

Les også: Her er låtene som ble spilt på Ullevaal

Hvilke øyeblikk synes du var de mest spektakulære under Rammstein konserten?

Del gjerne dine bilder, videosnutter og/ eller kommentarer på Rockman facebook tilhengerside