Connect with us

Musikk

Klar for Rammstein? Her er låtene vi får høre på Ullevaal fk. søndag

Published

on

Foto: Guro Holmene, Mediehuset Nettavisen

Det nærmer seg med stormskritt det som etter all sannsynlighet vil bli årets største og feteste konsertopplevelse. Rammstein på Ullevaal Stadion fk. søndag 18.08.19.

Les også: Rammstein bekreftet til Norge i 2019

Fikk du sikret deg billett så er det bare å glede seg enormt. Konserten som er en del av bandets pågående Europe Stadion Tour 2019 – 2020 der de har med seg sin største og mest spektakulære sceneproduksjonen noen sinne på Ullevaal Stadion.

Jeg har jobbet med konserter i Norge siden 80-tallet og kan med sikkerhet si at dette kommer til å bli en av de største sceneproduksjonene som noen gang har kommet til landet. Over 60 lastebiler med utstyr og 200 mennesker vil være i Rammstein-følget for å få på plass dette showet.“ – Terje Haakonsen, UpStage – Production Manager

Bandet er nå ankommet Norden og spilte sist på et fullsatt Stockholm Stadion i Sverige onsdag denne uken. Se klipp fra konserten og den enorme sceneproduksjoen:

Ser vi på hvilke låter bandet har spilt ved de tidligere konsertene som er en del av den pågående Europe Stadion Tour 2019 – 2020, så kan vi fastslå med nærmeste 100 prosent sikkerhet at konsertens spilleliste vil inneholde låtene slik du ser nedenfor:

Her kan du varme opp til Rammstein konserten og lytte til samtlige låter i samme rekkefølge som vil bli spilt på Ullevaal Stadion 18.08.2019

Trykk her for å følge spillelista på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify og/ eller sjekke ut mange flere fete Rockman spillelister

Les også: Rammsteinkonserten utsolgt på få minutter

Sees vi på Rammstein?

Del gjerne bilder og kommentarer fra den kommende eller andre Rammsteinkonserter på Rockman facebook tilhengerside