Connect with us

Musikk

Tons Of Rock bekrefter stor suksess og nye festivaldatoer for 2020

Published

on

Foto: Håvard Nesbø

En svært fornøyd festivalarrangør bekrefter i dag via egen pressemelding at årets Tons Of Rock arrangement ble en stor suksess. I samme pressemelding har arrangøren også gleden av å bekrefte at neste års festival arrangeres 25 – 27. juni i Oslo på Ekebergsletta.

«Vi hadde våre drømmer og visjoner, men at flyttingen ble en slik suksess med dobling av antall publikummere har overgått alt. Tilbakemeldingene fra publikum og massivt med lovord fra artister, samarbeidspartnere og presse gir oss energien til å gyve løs på 2020 som selvsagt skal bli enda bedre», sier festivalmanager Jarle Kvåle.

Tons of Rock 2019 åpnet med utsolgt konsert i Den Norske Opera & Ballet med Accept og Kringkastingsorkesteret. Parallelt flyttet over 3000 tilreisende gjester inn på den utsolgte festivalcampen som sammen med 40 000 publikummere opplevde hele tre solfylte dager på Ekebergsletta.

Festivalen har i ettertid gjennomført en egen publikumsundersøkelse som iflg. pressemeldingen ble besvart av flere tusen festivaldeltagere og resultatene begeistrer og inspirerer festivalledelsen.

«Hele 97% av respondentene vil anbefale festivalen videre og 93 % er fornøyde med festivalen og festivalområdet. Vi har aldri sett maken til sterkere tilbakemeldinger», sier festivalmanager Jarle Kvåle, og fortsetter: «Vi har lagt mye ressurser i å skape en best mulig festival, og er overveldet av alle de fantastiske tilbakemeldingene. Det er selvsagt en vanvittig vitamininnsprøytning når vi nå jobber mot 2020. Dette var begynnelsen. Gled dere til fortsettelsen. Vi skal bli enda bedre og jobber mot tidenes rockefestival i Oslo 2020 og lover mye spennende nyheter fra festivalen utover høsten». 

Var du på årets Tons Of Rock?

Del dine opplevelser og bilder i kommentarfeltet på Rockman facebook