Connect with us

Konkurranser

Stem og vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Skjermdump av Rammstein promovideo publisert på YouTube (nedenfor)

Musikkåret 2019 har utvilsomt stått i «rockens tegn». Gjennom året har det blitt gjennomført smekkfulle stadionkonserter og rockefestivaler «all over». I tillegg produseres det til stor glede superfete låter fra både etablerte og nye spennende «up and coming» band som aldri før.

Gjennom hele året har vi i Rockman redaksjonen, med innspill/ tips samt tilbakemeldinger fra våre lesere fortløpende nominert kandidater til årets feteste låter.

Nedenfor finner du den komplette spille og avstemmingslisten (i tilfeldig rekkefølge) som inneholder alle de 150 nominerte fete låtene, som har blitt utgitt i løpet av 2019. Bare å bli nominert på denne svært sterke listen er i seg selv en stor seier for den enkelte artist, band og låtskriver.

Trykk her for å få frem den komplette spillelisten med alle de 150 nominerte låtene.

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Avstemmingen som startet 26. desember og avsluttes søndag 2. februar 2020 er nå i full gang.

Foreløpig Topp 50 liste (oppdatert pr. 30.12.2019) ser slik ut:

Stem frem dine favoritter og vinn superfete premier

Stem frem dine favorittlåter å delta samtidig i konkurransen om å vinne superfete konsertbilletter til deg selv + en venn bl.a. til ekstrakonserten til Rammstein i Granåsen, Trondheim 27. juli 2020

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge 2020

Slik deltar du i konkurransen:

1. Stem frem din(e) favoritter i listen nedenfor:

2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

3. «Like/følg» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Siste frist for å delta i konkurransen er Søndag 2. februar 2020 kl. 23.59. Navn på heldige vinnere av fete konsertbilletter blir trukket ut og offentliggjort her på Rockman i etterkant. Lykke til!