Connect with us

Musikkomtaler

Slik er YouTubes nye betalingstjeneste

Published

on


( foto: skjermdump fra YouTubes demonstrasjonsvideo)

YouTube presenterer nå nyheten om sin nye betaling og abonnementstjeneste som har fått navnet YouTube Red. For $ 9.99 eller ca. kr. 81,00 i norsk kroner skal du få slippe reklameavbrudd og i tillegg gi deg tilgang til en rekke andre tjenester som bl.a. offline løsning for avspilling på telefon og nettbrett, gaming app og en splitter ny YouTube Music app som snart skal lanseres. 

Nyheten er presentert på YouTubes egen blogg der de blant annet skriver dette:

Vi presenterer YouTube Red – et nytt medlemskap designet for å gi deg den ultimate YouTube opplevelse. YouTube Music er designet for å gjøre oppdage, se og lytte til musikk enklere enn noensinne. Når du velger en sang eller en artist på YouTube Music starter du på en personlig reise gjennom en av de rikeste musikk kataloger. Du logger deg på, trykker du på et spor du elsker, og ser så hvor musikken fører deg. YouTube Red fungerer med Google Play Musikk, så abonnerer på en av disse, så får du automatisk få tilgang til den andre.

Det informeres også om at man på nyåret, eksklusivt for  abonnementer beskyttet tilgang til nye, originale programmer og filmer fra noen av YouTubes største skapere. 

Foreløpig er det ikke opplyst om når denne tjenesten, bli tilgjengelig i Norge, men seere i USA kan prøve YouTube Red gratis med en måneds prøveperiode fra 28. oktober i år.

Continue Reading
Advertisement