Connect with us

Konserter

Rickie Lee Jones kommer til Norge!

Published

on


(  photo: Greg Allen )

Oslo Konserthus kan i dag bekrefte konsert med den dobbel Grammy vinnende amerikanske artisten Rickie Lee Jones i Oslos storstue onsdag 7. oktober 2015.

Rickie Lee Jones eksploderte i inn på pop-scenen i 1979  med «Chuck E.’s In Love».  Hennes debutalbum «Ricky Lee Jones»  ble produsert av studiolegendene Lenny Waronker og Russ Titelmann og høres ut som en udefinèrbar mix av jazz, pop og rock  med Jones? karakteristiske sopranstemme på toppen.  Det var en debutplate med en musikkstil ingen hadde hørt før.  Ofte var det tekster rundt LA-street-life som preget hennes musikk.  Ricky Lee Jones er en stor låtskriver og hennes lange karriere har vært en inspirasjon for mange. Siden debuten har Ricky Lee Jones en rekke vakre album på samvittigheten.

 

Administrerende direktør Jørgen Roll, kjent også som mangeårig festivalsjef og en av de tre grunnleggerne av Norwegian Wood-festivalen gleder seg stort til konserten:

 – «Flere ganger har hun prydet forsiden av Rolling Stone magazine og hennes opptredener på bl.a. Saturday Night Live er legendariske. Til Oslo Konserthus kommer hun tilbake med fullt band og et vakkert nytt album «The Other Side of Desire». Jones er tilbake slik vi kjenner henne og har de siste årene bodd i New Orleans. Det høres både i tekst og musikk.Dette blir en aften i vår storstue hvor hennes lydbilde av ærlighet, klasse og musikalsk betydning kommer til sin rett, som da hun sist besøkte oss i 2006″.

 

 

Hør den vakre nye singelen «Jimmy Choos» her:

Billettene er i salg fra fredag 7. August.!

#RMROCK #RMBLUES #RMPOP #RMJAZZ #RMKONSERTER

«Like» oss på Facebook og få daglige ferske musikknyheter direkte til siden din:

Continue Reading
Advertisement