Connect with us

Konserter

Vi feirer livescenen! Vinn superfete Rammstein konsertbilletter til deg selv + en venn – Gi oss dine bilder!

Published

on

Skjermdump fra Rammstein promovideo "Europe Stadium Tour Rescheduled to 2021" publisert på YouTube

Nå orker vi ikke å vente mer……

La oss feire livemusikken med tidenes feteste premie der du kan vinne superfete Rammstein konsertbilletter til deg selv + en venn. Billettene er til det som vil bli en av neste års mest spektakulære konserter (om alt går etter planen) på Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021:

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

COVID-19 satte en stopper for årets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, men det er med stor begeistring at det er bekreftet at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to årets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. 

Her finner du mer informasjon vedr. billettsalget.

Les også: Se Rammstein «time-lapse» over bygging av den spektakulære scenen

Etter at vi snart kan legge bak oss tidenes mest deprimerende festival og konsertår, så kan vi nå rette et stadig mer økende positivt blikk mot 2021. Lenge har det sett ut til den forferdelige Covid-19 pandemien skal fortsette videre også neste år. Nå øyner vi stadig et sterkere håp om at smittesituasjonen skal bedre seg, ikke minst med tanke på alle informasjon som nå kommer i forhold til kommende vaksiner. Dette styrker nå håpet om at festival og konsertsommeren 2021 gradvis kan bli tilnærmet «normal» og at vi igjen skal få ta del i fantastiske musikkopplevelser.

Slike superfete konsertopplevelser er hva vi vil ha tilbake:

Hold deg oppdatert på festivalsommeren 2021 i vår omfattende festivalguide

Vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Tips: Inviter med deg alle dine venner som du tror vil sette pris på en slik vanvittig fet konsertopplevelse. Blir du trukket ut som den heldige vinner, så gjennomfører du en egen «intern» trekning blant de du har invitert med deg, så blir den heldige du har trukket ut den du tar med deg.

«Like» gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som trekkes ut andre nyttårsdag, lørdag 2. januar 2021. Navn på vinner blir offentliggjort på Rockman.no i løpet av søndag 3. januar 2021. Lykke til!

– Del dine beste konsertopplevelser

Nå trenger vi mer enn noensinne å hente frem de aller beste konsert og festivalminner man har opplevd gjennom tidene – uansett band! Den beste måten man kan dele og formidle denne gleden er å vise frem egne bilder og/ eller filmsnutter. Publiser dine bilder og filmsnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook (her). Alternativt kan du sende disse til oss via mail: tips@rockman.no

Viktig! Når du deler dine bilder eller filmsnutter på Rockman facebookside så gir du oss samtidig tillatelse til å publisere disse på Rockman. Det er viktig at du avklarer med evt. personer på bilder at de også samtykker med sin tillatelse.

Her samler vi og oppdaterer fortløpende utvalgte bilder fra våre lesere