Connect with us

Konserter

Heldige vinner av fete Rammstein billetter til seg selv + 2 venner ble..

Published

on

Skjermdump fra Rammstein promovideo "Europe Stadium Tour 2020" publisert på YouTube

Engasjementet i vår Rammstein konkurranse som ble gjennomført i perioden 19. desember 2020 til 2. januar 2021 har nok en gang vært formidabel. Mer enn 1 500 lesere har meldt seg på i konkurransen om å vinne fete konsertbilletter til seg selv + 2 av sine venner til det som garantert kommer til å bli (om alt går etter planen) årets mest spektakulære konsert:

Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

COVID-19 satte en stopper for fjorårets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig til sommeren, men det er med stor begeistring at det bekreftes at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to fjorårets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. 

Her finner du mer informasjon vedr. billettsalget.

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Vi har nå trukket ut den heldige vinner som får gratis konsertbillett til seg selv + to av sine venner til Rammstein konserten på Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021.

Den heldige vinner ble: Lene Damstuen Forthun

På vegne av Rockman, konsertarrangør All Things Live og billettagent Eventim, vil takke dere alle for et formidabelt engasjement. Dersom du var blant de mange tusen lesere som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! 

Gled deg! Snart kommer flere fete konkurranser.

Hvilke konsertbilletter/ festivalpass ønsker du deg aller mest i neste konkurranse? – Gi oss dine ønsker!

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )