Connect with us

Konserter

Dette spilte Motörhead i Göteborg: – Se bilder og livevideo fra gårsdagens konsert

Published

on


(foto fra konserten i Göteborg 1/12-15 postet av Instagrambrukere (fra venstre) kaviarmunk, kocajenny og fransson66)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Motörhead gjennomførte konserten i Scandinavium, Göteborg som planlagt tirsdag (1/12) kveld til stor jubel og glede for den svenske fansen. Minst like stor glede og lettelse er dette også for alle som gleder seg til den kommende konserten i Oslo Spektrum i morgen torsdag (3/12).

Etter nedslående meldinger de siste dagene der Motörhead måtte avlyse flere av sine konserter på bakgrunn av sykdom er stemningen nå snudd til stor glede. Konsertavlysningene kom som et resultat av at bandets gitarist Phil Campbell havnet på sykehus sist fredag (27/11) og måtte avlyse konserten i Berlin samme kveld. I etterkant skulle det vises seg at også konserten i Sportshalle, Hamburg lørdag 28/11 også ble avlyst. Bandet meldte da denne dagen via sin twitterkonto at konserten i Sportshalle er endret til ny dato 9. desember samtidig som de takket alle fans for sin hilsen om god bedring til Phil Campbell.

I løpet av søndag 29/11 kom bekreftelsen for ytterligere avlysning av planlagt konsertdato. Den danske konsertarrangøren Live Nation Danmark rykket ut med egen melding på sin nettside der de informerer om at også danmarkskonserten mandag 30. november ble avlyst. Dermed så det svært mørkt ut for Oslo-konserten. 

En positiv vending i saken kom senere etter at den svenske avisen Expressen hadde vært i kontakt med trommeslager Mikkey Dee som kunne informere om at konserten i Göteborg skal gå som planlagt og at Phil Campbell skal flys direkte fra sykehuset til morgendagens konsert. På spørsmål fra Expressen om hva som har skjedd med Phil Campbell vil ikke Mikkey Dee svare på. – Vi vet nøyaktig hva det er, men vil ikke gå ut med dette nå. Det var en akutt situasjon, men når man nå har funnet ut av hva som forårsaket det akutte sykdomstilfellet så er det ikke lenger noen fare, sier Dee. Bakgrunnen for at man også måtte avlyse konserten i Århus, Danmark var at det var for kort tid

– Vi skulle spille en kortere gig der og vi var tvunget til å være der ved 22-tiden. Samtidig rekker vi heller ikke å få Phil dit heller, så vi var nødt til å avlyse, forteller Mikkey Dee 

Kule rockejenter klare for Motörheadbanging


( foto: Instagrambilde postet av blackmoment fra konserten i Gøteborg som er klare for Motörheadbanging)

Gårsdagens Motörhead konsert i Göteborg kan ikke tolkes som annet enn svært vellykket etter at det tikket inn med jubelmeldinger og stor stemning på sosiale medier fra fansen som var tilstede. Gitaristen Phil Campbell skal i følge fans ha vært bedre enn noen sinne. M.a.o. gode nyheter for Oslo-konserten.

Dette spilte Motörhead i Gøteborg:

1. Intro (bombefly og sirener)

2. Bomber (feat. bombefly)

Se video fra låta «Bomber» inkl. bombefly under Gøteborgkonserten:

3. Stay Clean

4. Metropolis

5. When The Sky Comes Looking For You

6. Over The Top

7. Gitarsolo

8. The Chase Is Better Than The Catch

9. Lost Woman Blues

10. Orgasmatron

11. Doctor Rock (med trommesolo)

12. Just `Cos You Got The Power

13. No Class

14. Ace Of Spade

Ekstranummer:

15. Whorehouse Blues (akustisk med band introduksjon)

16. Overkill

Klar for Motörhead i Oslo Spektrum?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside  #RMROCK #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement