Connect with us

Musikk

Rammstein vokalist Till Lindemann avslutter sideprosjektet Lindemann sammen med Tägtgren

Published

on

Skjermdump fra Lindemann musikkvideo "Ach So Gern" publisert på YouTube

Lindemann prosjektet med vokalist Till Lindemann fra tyske industrimetallere Rammstein og den svensk produsent og multiinstrumentalist Peter Tägtgren er nå offisielt avsluttet. Dette bekreftes via et eget innlegg som er publisert på deres offisielle facebookside som du kan se her:

Begge vil fortsette med egne planer fremover. Till Lindemann vil jobbe videre med Lindemann prosjektet. men med ny besetning. Lindemann er som kjent i full gang sammen med resten av bandet i Rammstein å spille inn et nytt studioalbum. Videre kommer bandet garantert til å følge dette opp med tidenes verdensturnè så snart Covid-19 pandemien er forsvunnet. Så avgjørelsen har nok slik sett vært enkelt for Till Lindemann. Han har nok rett og slett ikke tid til annet en full fokus på fantastiske Rammstein i tiden fremover.

Ryktende om nytt Rammstein studioalbum startet da medlemmene i bandet ble observert i Sør-Frankrike ved La Fabrique-studioene i midten av september. Nytt kommende studioalbum ble senere bekreftet av et eget innlegget fra Rammstein via deres offisielle facbookside:

Les også: Rammstein medlemmene observert i Sør-Frankrike

I januar slapp soloprosjektet Lindemann tre versjoner (av totalt 5) av låta  «Ach So Gern» som finnes på deres album «F & M» som ble sluppet i november 2019. Her ser du en av disse:

Les også: Lindemann slipper 3 nye videoversjoner av låta «Ach So Gern»

Soloprosjektet Lindemann har utgitt 2 studioalbum. deres andre album, «F & M», ble gitt ut i november 2019. Oppfølgingen til 2015s «Skills In Pills» ble nok en gang produsert og blandet av Tägtgren. «Skills In Pills» nådde gullstatus i Tyskland og var helt på engelsk. På den andre opusen gikk Lindemann tilbake til å synge utelukkende på tysk.

Har du opplevd Lindemann live?

I tilfelle når? og hvor? og hva er dine Lindemann favorittlåter?

Del dine i kommentarer på Rockman facebook tilhengerside