Connect with us

Musikk

Rammstein vokalist Till Lindemann slipper 3 nye videoversjoner av låta «Ach So Gern» fra sitt soloprosjekt

Published

on

Skjermdump fra Lindemann musikkvideo "Ach So Gern" publisert på YouTube

Lindemann som er soloprosjektet til vokalisten Till Lindemann fra tyske Rammstein sammen med den svenske produsenten og multiinstrumentalisten Peter Tägtgren, har nettopp sluppet ytterligere tre nye versjoner til låta «Ach So Gern» som finnes på deres album «F & M» som ble sluppet i november 2019. De tre nye klippene «Pain Version», «Clemens Wijers Version» og «Drago Baotić Version» kommer kun et døgn etter utgivelsen av «One-Shot Version» og en måned etter den offisielle video.

Nedenfor ser du samtlige 5 videoversjoner:

Her kan du lytte til hele Lindemann albumet «F & M»

Låta «Steh Auf» fra det samme albumet er også nominert til den pågående avstemmingen over beste rockelåter 2019. Blant de 150 nominerte låtene finner man også Rammstein låtene «Deutschland» og «Ausländer». Så langt i avstemmingen ligger alle de tre låtene helt i toppen på Topp 50 lista (så langt).

Les også: Dette er Topp 50 lista over beste rockelåter 2019 (så langt)

Vinn fete Rammsteinbilletter til deg selv + en venn!

Rammstein har nå pause frem til mai i forbindelse med sin pågående enorme og spektakulære Europa stadionturnè som gav «bakoversveis» til alle oss som fikk oppleve konserten på Ullevaal Stadion Til stor glede kommer Rammstein som kjent tilbake til Norge i 2020 og spiller denne gang på Granåsen i Trondheim 26. juli (allerede utsolgt) og ekstrakonsert samme sted 27. juli.

Slik deltar du i konkurransen:

  1. Delta i konkurransen om å vinne superfete Rammstein konsertbilletter til deg selv + en venn ved å stemme frem dine favorittlåter blant de 150 nominerte låter ( her )
  2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! «Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Siste frist for å delta i konkurransen er Søndag 2. februar 2020 kl. 23.59. Navn på heldige vinnere av fete konsertbilletter blir trukket ut og offentliggjort her på Rockman i etterkant. Lykke til!