Connect with us

Musikk

Rammstein medlemmene observert i Sør-Frankrike – I studio for å arbeide med nytt album?

Published

on

Skjermdump fra Rammstein promovideo "North America Stadium Tour Rescheduled To 2021! publisert på YouTube nedenfor

Medlemmene i Rammstein skal iflg. Rammstein World skal nå være observert ved La Fabrique-studioene for å jobbe med ny musikk til et kommende nytt studioalbum. I følge Rammstein World har forskjellige medlemmer av bandet og mannskapet blitt oppdaget i Saint-Rémy-de-Provence, i Sør-Frankrike, hvor studioet ligger. Personell som vanligvis følger bandet til nevnte studio skal også ha lagt ut om reisen til Frankrike på sosiale medier.

I juni siste bekreftet Rammstein trommis Christoph Schneider at bandet brukte tiden som følge av smittesituasjonen knyttet til Covid-19 til å jobbe med ny musikk. Etter all sannsynlighet kan vi forventet et nytt studialbum fra bandet i løpet av 2021. Noe som jo også ville gitt de kommende allerede superfete Rammstein konsertene som er utsatt til neste år enda et fantastisk element.

Årets to tidligere planlagte gigantiske Rammstein konserter i Norge som skulle gjennomføres i Granåsen, Trondheim 26. og 27. juli 2020 er som kjent avlyst. Begge konserten er også bekreftet av Eventim og konsertarrangør All Things Live flyttet til en og samme dag som blir 25. juli 2021.

Arrangører har også uttalt følgende om det kommende arrangementet:

– Konserten vil avholdes på Leangen Travbane, og vi slår sammen to dager til én dag med alle publikummere. Konserten i 2021 blir det største showet Norge noen gang har sett. 

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Er du klar for mer Rammstein?

Nytt album? nye låter? nye konserter?

Del dine kommentarer på Rockman facebook ( her )