Connect with us

Musikk

AC/DC anmeldelse: Neida Angus, «You don`t go down with the ship» – Råsterkt «Power Up» album

Published

on

Det er helt fantastisk! FOR en glede… Etter at vi over tid nå har fått en rekke teasere, trailere og «gud vet hva» samt slipp av to fulle låter, så har forventningene til AC/DC sitt kommende studioalbum «Power Up» blitt SKYHØYE! Når vi i Rockman i forkant har fått anledningen til å forhåndslytte til hele albumet, så var det så vidt vi turte å trykke på playknappen. I forkant av lanseringen festet vi oss spesielt til Angus sin kommentar på spørsmål om AC/DC fortsatt er aktuelle. Med sitt litt skjeve smil og «glimt i øyet» har han ved flere anledninger sagt: – «We going down with the ship». Vår kommentar tilbake på dette etter å ha gjennomlyttet hele «Power Up» må bli at: – Det må i tilfelle være når bandet er de siste gjenlevende mennesker på jordoverflaten.

«Power Up» er et råsterkt og dønn solid gjennomsyret ekte rockealbum. Når vi vet at samtlige låter er skapt i samarbeid med bandets hovedlåtskriver gjennom alle år, avdøde Malcolm Young, så er det bare å si en eneste ting. Vanvittig fett – Dønn solid ekte AC/DC på sitt beste. Terningkast seks!

Les også: Alle de nye AC/DC låtene er hentet fra «Black Ice» tiden

Her kan du høre på hele album:

Her kan du følge Rockman på Spotify

Alternativt kan du lytte til alle låtene på YouTube her

Våre favorittlåter (så langt) etter første gjennomlyttinger er: Spor 1 «Realize», Spor 3 «Shot In The Dark», Spor 8 «Wild Reputation», Spor 10 «System Down», Spor 11 «Money Shot».

Pssst! Sistnevnte er høyest på volumknappen akkurat nå….

Hvilke låter er dine favoritter ved første gjennomlyttinger?

«Power Up» er bandets syttende studioalbum med linup bestående av Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass), Phil Rudd (trommer), Stevie Young (rytme gitar). På det nye albumet har bandet blitt gjenforent med produsent Brendan O’Brien som jobbet med AC/ DC på albumene «Black Ice» og «Rock Or Bust» I tillegg bidrar Mike Fraser som også har jobbet med albumene «The Razors Edge», «Ballbreaker», «Stiff Upper Lip», «Black Ice» og «Rock or Bust»

Les også: Brian Johnson – Derfor er jeg tilbake i AC/DC

Hva synes DU om AC/DC «Power Up» albumet?

  • Hva er dine favorittlåter?

Del dine i kommentarer på Rockman facebook tilhengerside