Connect with us

Musikk

Angus Young bekrefter: – De nye AC/DC låtene er hentet fra «Black Ice» tiden sammen med Malcolm

Published

on

Skjermdump av videoklipp "AC/DC - Shot In The Dark (Official video Behing The Scenes)" publisert på YouTube

Det nærmer seg med «stormskritt» lanseringen av AC/DC sitt kommende studioalbum «Power Up». I samarbeid med VG og journalist Stein Østbø har vi fått en spennende anledning til å stille Angus Young direkte spørsmål relatert til den kommende utgivelsen.

Les også: AC/DC bekrefter nytt studioalbum 13. november 2020

VG journalist Stein Østbø tok med seg noen av våre spørsmål i sin samtale med Angus Young og fikk i løpet av intervjuet indirekte stilt vårt spørsmål om noen av de nye låtene (evt. alle) er bygget på råmateriale som Angus har hatt liggende og der Malcolm bidrar? Angus forteller i intervjuet som nå er publisert på VG bl.a. at ideen til «Power Up» kom da han bestemte seg for å gå gjennom upublisert materiale som han og Malcolm hadde skrevet fra tiden rundt spesielt «Black Ice» (2008) – det siste albumet som Malcolm spilte på – med tanke på en utgivelse av disse sangene.

I intervjuet sier han videre: – «Jeg konsentrerte meg mest om de sangene som jeg vet at Malcolm ville ha likt, fordi jeg har dedisert albumet til han. Etter å ha jobbet så tett med han i så mange år, visste jeg veldig godt når han følte at noe var helt spesielt. Min bror og jeg jobbet slik helt fra vår første plate, skrev sanger og tenkte at vi aldri hadde mange nok, så vi forsøkte hele tiden å komme opp med nye ideer. Det stoppet aldri for oss. Når du hører dem, forstår du med en gang at det er AC/DC» Her kan du lese hele intervjuet på VG sine nettsider

Les også: Angus Young – «Power Up» er en hyllest til Malcolm Young

«Shot In The Dark» er den første singelen fra AC/DC`s etterlengtede comeback-album, «Power Up». Låta hadde videopremiere 26. oktober og du kan se den i sin helhet her:

Her kan du gi ditt terningskast og se hva andre lesere har gitt så langt

Les også: Slik reagerer Angus og Brian første gang de ser «Power Up» lightbox

AC/DC har nå også publisert «Shot In The Dark» (official video behind the scenes):

I forkant av denne «Shot In The Dark behind the scenes» videoen har bandet også sluppet en trailer til singel nr. 2 med tittel «Demon Fire» fra det kommende album som du kan se her:

«Demon Fire» er spor nr. 7 på det kommende albumet som vil inneholde tolv helt nye AC/DC låter:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

«Power Up» blir bandets syttende studioalbum med linup bestående av Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass), Phil Rudd (trommer), Stevie Young (rytme gitar). På det nye albumet har bandet blitt gjenforent med produsent Brendan O’Brien som jobbet med AC/ DC på albumene «Black Ice» i 2008 og «Rock Or Bust» i 2014.

Les også: Cliff Williams – «Derfor er jeg tilbake i AC/DC»

Er du klar for nytt AC/DC studioalbum og nye forhåpentligvis fete minnerverdige livekonserter?

Del dine i kommentarer på Rockman facebook tilhengerside