Connect with us

Musikk

AC/DC «Power Up» slippes 13. november – Se låtlisten og les mer detaljer om det nye albumet

Published

on

Photo credit: Josh Cheuse, Sony Music Norway

Mye spennende AC/DC nyheter i dag. Første singel «Shot In The Dark» til bandets kommende og svært etterlengtet nye album ble sluppet i dag tidlig kl. 06.00 (norsk tid)

Les også: Høre den nye AC/DC låta «Shot In The Dark» – Hvilket terningskast gir du?

Plateselskapet Sony Music Entertainment informerer i dag i egen pressemelding at AC/DC sitt nye album «POWER UP» slippes 13 november 2020. Albumet blir dermed bandets syttende studioalbum med linup bestående av Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass), Phil Rudd (trommer), Stevie Young (rytme gitar). På det nye albumet har bandet blitt gjenforent med produsent Brendan O’Brien som jobbet med AC/ DC på albumene «Black Ice» i 2008 og «Rock Or Bust» i 2014. Det nye albumet vil inneholde tolv helt nye AC/DC låter:

Offisielt albumcover AC/DC «Power Up»

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

«POWER UP” publiseres digitalt og i flere forskjellige fysiske utgaver. «The Limited Edition» er en enestående deluxe POWER UP-boks for alle superfans. Iflg. pressemelding fra plateselskapet vil man kunne trykke på en knapp slik at AC/DC-tegnet begynner å blinke i neon og «Shot In The Dark» begynner å spille i høyttalerne. Inne i esken er det en CD-utgave med et 20-siders hefte som inneholder eksklusive bilder av bandet og en USB-kabel for å lade esken slik at den alltid er klar til bruk. «POWER UP» LP er presset på 180 gram svart vinyl og utgitt i en fin gatefold utgave. Det vil også være flere begrensede fargede versjoner av vinylen.

Les også: AC/DC produsent bekrefter Malcolm Young riff-ideer på nytt album

Er du klar for det nye AC/DC albumet?

– Likte du den første låta?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement