Connect with us

Musikk

Over 200 norske rockeband samlet – Sjekk ut vår oppdaterte guide!

Published

on

Photo credit: Austin Neill / IG: @arstyy

Nå skaper vi Norges feteste guide over norske AKTIVE rockeband.

ALLE SKAL MED…..!

Arbeidet har startet, men vi trenger DIN hjelp til å gjøre denne spennende guiden så komplett som overhode mulig. Over 200 norske aktive rockeband er så langt listetog vi har så vidt begynt….

Guiden er ment som en spennende oversikt til å kunne orientere seg over alle de spennende rockeband og artister fra byer, steder, «kriker og kroker» over hele Norge. Norsk rock lever i aller beste velgående, og det skapes vanvittig mye fet musikk innenfor all rockens sjangere.

PS! Du finner også frem til guiden ved å benytte «hamburgermenyen» ved bruk av smartelefon/ nettbrett eller fanen helt øverst på siden ved bruk av Mac/PC og trykke på Norske Rockeband.

Denne uken slapp f.eks. Sivert Høyem sin meget sterke første singel «Run Away» til sin kommende EP «Roses Of Neurosis». Her kan du høre låta og se musikkvideoen:

Sivert Høyem startet også denne helgen sin smitteverntilpassede «Solo Acoustic Tour 2020» og gjennomførte de to første konsertene (6 og 7. november) på Union Scene i Drammen.

Han sier i et eget innlegg publisert på sin facebookside om den kommende turneen at timingen kunne vært bedre, men at de vil gjennomføre de konsertene de får i samsvar med myndighetenes retningslinjer. At ting endrer seg raskt, slik at det er vanskelig å si noe om hvordan det blir med resten av turnéen. Turneen er i hovedsak allerede utsolgt. Kveldens planlagte konsert på Verket Scene i Moss ser ut til å bli gjennomført etter planen.

Her finner du oppdatert oversikt over konsertdatoene og billettkjøp

Hjelp oss å skape Norges feteste rockebandguide.

Trykk her for å se hvilke band som er listet i guiden så langt

Vi ønsker DIN hjelp med tips og innspill til norske aktive rockeband som ikke finnes i guiden så langt. Skriv navn på band og link til deres facebookside i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ), eller send oss en mail til: tips@rockman.no