Connect with us

Musikkomtaler

Publikumsrekord med ZZ Top!

Published

on

Albumaktuelle ZZ Top sørget for tidenes publikumsrekord under årets Notodden Blues Festivals 25 års jubileum.

Billy Gibbons (gitar/vokal) hadde «ladet» gitarreimen med dollarsedler og sørget for å ha med seg nøkler som nok passer til det meste hengende om halsen. I kjent «moving sidewalks» sammen med sin bassistkollega Dusty Hill fikk vi servert en lang rekke av deres legendariske låter som «Tube Snake Boogie», «La Grange», «Gimme All Your Lovin`», Sharp Dressed Man», «Legs» osv. At lydkvaliteten under konserten til tider kanskje ikke var av det ypperste slaget spiller ingen rolle. Vi nyter selvsagt uansett hver låt vi får servert. Det er jo ikke akkurat hverdagskost at disse legendariske Texasgutta er i by`n.

I «kofferten» hadde de også med seg 4 nye låter («I Gotsta Get Paid», «Chartreuse», «Consumption», «Over You») fra deres nylige utgitte EP «Texicali». Låtene er en «smakebit» fra deres nye studioalbum «La Futura» som utgis i slutten av september. Gled dere!

Årets 25 års jubileumsfestival er dermed i full gang og det fantastiske Notodden publikummet sørger som alltid for en unik og god festivalstemning. Så det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Sjekk ut festivalens nettside for oppdatert info om artister og spilletider: trykk her >

Continue Reading
Advertisement