Connect with us

Musikk

Her brenner barnevogna under Rammstein konserten på Ullevaal

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Det nærmer seg snart en hel uke siden Rammstein leverte, kanskje den råeste rockekonserten som er gjennomført her hjemme i Norge, noensinne. Inntrykkene, opplevelsen og hele den vanvittige fantastiske konsertgalskapen sitter fortsatt sterkt i kroppen. Det sier mye!

Det er nesten vanskelig å sortere alle de enorme inntrykkene som man fikk i løpet av konserten. Så man må nesten bare lene seg tilbake og la det hele bare «svirre og gå» gjennom kropp og sinn. Som blant annet når Rammstein fremførte låta «Puppe» fra deres siste album som ble utgitt tidligere dette året. En låt som inneholder en særdeles uhyggelige, mørk og dyster tekst som forteller historien om et lite barn og sin dukke. En historie som i ekte Rammstein-stil bare «skraper overflaten» av en grumsete og dyster historie som peker på barneprostitusjon og overgrep. Når i tillegg dette kobles inn sammen med voldsomme sceneeffekter der det bl.a. settes fyr på en gigantisk barnevogn mens man på storskjerm får se barnet som skriker innenfra vognen. Ja, da blir dette svært sterke scener som gjør voldsomt inntrykk.

Her kan du se klipp fra fremførelse på Ullevaal:

Her kan du se fremførelsen av hele låta fra en annen vinkel

Les også: Her «flyter» bandmedlemmene med båter på Ullevaal-publikumet

Det er ikke rart at stort sett samtlige ca. 30 000 tilskuere som var på Ullevaal gikk «filleristet» hjem fra konserten og senere stiller seg spørsmålet, hva i all verden har man egentlig vært med på?

Les også:Rammstein på Ullevaal – Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Billettene til Ullevaal konserten ble utsolgt i rekordfart på lik linje som Rammstein har solgt ut de øvrige stadionkonsertene som er en del av deres Europe Stadion Tour. Gleden var derfor stor når bandet valgte å fortsette turneen også i 2020 og ikke minst komme tilbake til Norge, denne gang i Granåsen, Trondheim.

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge

Vinn superfete konsertbilletter til deg selv + en venn!

Også denne konserten er utsolgt, så nå har du en unik mulighet til å sikre superfete Rammstein billetter til deg selv + en venn til konserten i Trondheim 26. juli 2020.

Dette gjør du for å delta i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

Mandag 2. september 2019 kl. 21.00 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner.

«Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Lykke til!