Connect with us

Musikk

Se Dream Theaters nye animerte video – Låta har blitt en livefavoritt!

Published

on

Dream Theater offisielt promobilde 2017

Det amerikanske progressive metal/ rock bandet Dream Theater har nå utgitt en animert video for sangen «Barstool Warrior». Sangen er hentet fra bandets nylige utgitte album «Distance Over Time», som har blitt møtt med strålende kritikk over hele verden, og som har blitt en live-favoritt. En låt som forteller den fiktive historien om en mann og en kvinne som reflekterer over livsavgjørelsene deres.

Den første er en lokal eldre såkalt «townie», en alkoholiker som aldri kom seg ut av den søvnige lille maritime landsbyen der han har bodd hele sitt liv. Den andre, en kvinne fanget i et voldelig forhold som prøver å overleve fra dag til dag mens hun stiller spørsmål ved hva som får henne til å bli. Begge er i stand til å gjenkjenne livene sine og finne mot til å omfavne en bedre fremtid ved å legemliggjøre personen de drømmer om å være, har gitarist og låtskriver John Petrucci forklart, blant annet til plateselskapet Inside Out Music. Vi opplevde Dream Theater under årets Sweden Rock Festival og ble enormt imponert over det vanvittige høye profesjonelle nivået samtlige av artister i bandet besitter. Det er så stor perfeksjonisme at det nesten er skremmende imponerende.

Det er en fryd for øret. Du blir stående å måpe.

Hør bare her:

Bandet har vært aktuelle med sin pågående «Distance Over Time World Tour» helt siden mars i år der de også spilte 29. juni under årets Tons Of Rock. Var du der?

Har du opplevd Dream Theater live?

Del gjerne dine kommentarer og gjerne konsertbilder/ videsnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook tilgengerside