Connect with us

Konkurranser

Heldig vinner av fete Rammstein konsertbilletter til seg selv + 2 venner ble…….

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Det er nå ca. 2 uker siden Rammstein leverte kanskje den råeste rockekonserten som er gjennomført her hjemme i Norge, noensinne. Inntrykkene, opplevelsen og hele den vanvittige fantastiske konsertgalskapen sitter faktisk fortsatt i kroppen og det er fortsatt en «snakkis» blant folket. Man kan fortsatt se for seg den svidde sorte røyken som veltet utover og over Ullevaal Stadion under åpningslåta der man skulle tro at hele anlegget hadde blitt bombet og sto i full fyr.

Og der vi deretter fikk den ene enorme opplevelse etter den andre som bl.a.

Les også: Rammstein på Ullevaal – Hel vannvittig fantastisk konsertgalskap

Les også: Her brenner barnevogna under Rammstein konserten på Ullevaal

Les også: Her «flyter» bandmedlemmene med båter på Ullevaal-publikumet

Konkurransen om å vinne billetter til seg selv + 2 venner til den allerede utsolgte konserten i Granåsen, Trondheim 26. juli 2020 har skapt ENORMT engasjement blant nærmere 50 000 Rockman lesere.

Siste frist for å melde seg på i konkurransen var i dag 2/9 kl. 21.00. Den heldige vinner av konkurransen som nå er trukket ut og har vunnet Rammstein billett til seg selv + 2 venner ble:

Kjersti Stuart Vågseth

Vinneren blir også kontaktet direkte.

Var du blant de mange tusener som dessverre ikke vant billett denne gangen? Fortvil ikke… Det er mer spennende på gang her på Rockman. Følg med fremover….