Connect with us

Musikk

Heldig vinner av 2 stk VIP dagspass fredag til årets Ravnedalen Live inkl. meet & greet D-A-D ble…..

Published

on

Foto: Ravnedalen Live/ www.facebook.com/ravnedalenlive

Ravnedalen Live gjennomføres i år for syvende gang og starter i dag onsdag 12. juli frem t.o.m. lørdag15. juli i nydelige Ravnedalen Naturpark, kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum.

For de av oss som setter rocken i høysetet, er det først og fremst fredag 14. juli som peker seg ut. De «danske drenge» i D-A-D topper plakaten denne dagen og går sist på scenen etter Gluecifer, Cocktail SlippersOla Kvernbergs SteamdomeIda Maria og DJ Ørnevik. Sistnevnte spiller hardtslående vinyl fra de siste 50 årene gjennom hele dagen.

Er du klar til å kjenne på denne stemningen i naturskjønne Ravnedalen Naturpark?

«Vi er ekstremt fornøyd med å få på plass de siste brikkene til årets store happening i Kristiansand og satt inn i Ravnedalens magiske ramme, blir dette en dag vi kommer til å huske lengeJeg har vært fan av D-A-D siden midten av 80-tallet og det er rett og slett stor stas å endelig få hentet dem til Kristiansand» – bookingansvarlig Jan K. Transeth

Værvarsel på YR viser strålende sommervær….

PS! Nå går billettsalget til Ravnedalen Live unna i rykende fart – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Heldig vinner av konkurransen

Vi har nå trukket ut den heldige vinner som får VIP dagspass til seg selv + en venn til rockedagen under Ravnedalen Live fredag 14. juli som inkluderer: ‘

  • Plass på eget VIP gjesteområde
  • Bespisning
  • 2 stk drikkebonger pr. person
  • Meet & Greet D-A-D straks etter konserten.

Den heldige vinner ble: Silje Bjørhusdal Bak Jensen

Var du blant de mange som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Snart kommer flere superfete konkurranser.