Connect with us

Musikk

Vinn fete VIP-festivalpass til deg selv + en venn – Pur magi med bl.a. Kvelertak, Seigmen, Valentourettes, Erlend Ropstad

Published

on

Foto: ravedalen@mitt3t, Ravendalen live + skjermdump fra video "Mjød | Kvelertak live | Rockpalast 2019" publisert på YouTube

Nå kan du vinne fete VIP-festivalpass til deg selv + en venn til årets unike Ravnedalen Live som gjennomføres i perioden 17 til 19. juli. Festivalen som gjennomføres i idylliske Ravnedalen Naturpark gir en magisk ramme rundt konsertene og ligger kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum. Som tilreisende kan du kombinerer fantastisk sørlandstur med sol, sjø og skjærgård med magiske konsertopplevelser.

Foto: Petter Sandell – D-A-D under Ravnedalen Live 2023

Bookingsjef Jan Transeth sier følgende:

«Ravnedalen Live har siden starten i 2016 tatt høyde for å booke et bredt program slik at det skal være mulig for de fleste å finne noe de liker. Bookingen til årets fredagsprogram startet med at Kvelertak og Mari Boine kom på plass ganske tidlig i prosessen. Vi har ved flere anledninger booket begge de to på klubb, men aldri til festival – og begge leverer magi på høyt nivå og på hver sin måte. Siden vi var på kikkeren etter fem artister denne dagen, ble det veldig åpenbart å få med Seigmen. Vi har nemlig forsøkt å booke dem til Ravnedalen i flere år, og i år passet det endelig for bandet å avlegge oss et besøk. Og siden vi er lokalpatrioter, er det viktig for oss å bidra til at artister fra regionen også har et publikum i Kristiansand.»

Les også: Seigmen slipper ny låt til terningkast 6

«De siste 10-12 årene har vi jobbet tett med Erlend Ropstad og bygget publikum på forskjellige klubber i byen, men aldri på festival. Så når muligheten dukket opp til å bli én av 2-3 festivaler Erlend gjør nå i sommer, var det et enkelt valg å ta ham med i line-up’en denne fredagen».

Les også: Intens Erlend Ropstad på OverOslo

«Til sist var det vanskelig å takke nei når Valentourettes henvendte seg til oss i vinter. I år ville Joachim Nielsen, Jokke, fylt 60 år og med så mange låter folk har et nært og stort sett lystig forhold til, var det kliss umulig å ikke få dem med i fredagsprogrammet. Og slik blir det!»

Det ligger med andre ord an til pur magi i Ravnedalen Naturpark fredag 19. juli!

Fredagens program ser slik ut:

Trykk her for å se programmet for alle festivaldager

Les også: Bli med på «Crowd surfing» med Kvelertak

Trykk her for å sikre deg billetter via Ticketmaster

Vinn VIP festivalpass til deg selv + en venn!

Nå har du muligheten til å vinne fete VIP festivalpass til deg selv + en venn

VIP inkluderer:

  • Tilgang til eget VIP gjesteområdet med egen bar, toaletter osv.
  • Tak over hele VIP området (sånn i tilfelle…)
  • Gratis deletallerken mat fra eget kjøkken. Deilig, kortreist og digg
  • God utsikt til scene

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta er 10. juli kl. 23.59

Konkurransen er i samarbeid med Ravnedalen Live

Trykk her for å følge oss på Instagram