Connect with us

Musikk

Intens Erlend Ropstad på OverOslo – Gled deg til de neste konserter

Published

on

Foto: Alex Hoel, Rockman.no - Erlend Ropstad, OverOslo 20.06.2024

Den kritikerroste rockepoeten Erlend Ropstad er en fantastisk liveartist. Torsdag denne uken gjennomførte han en intens og solid konsert på festivalen OverOslo. For de som opplever Ropstad live er det lett og forstå hvorfor han har blitt hedret med «bøttevis» av Spellemannsnominasjoner for sine sterke album.

Erlend Ropstad spiller på et bredt spekter innenfor rockens sjangere. Helt fra det såreste av det såreste, hvor man fort også kan sammenligne han med hans fantastiske svenske rockekollega Lars Winnerbäck. Det hører du krystallklart på bl.a. hans enorme låt «Det er vår stillhet jeg behøver» som ble utgitt på hans solide album «Da Himmelen brant var alle hunder stille» i 2021.

Når han i ettertid også har spilte inn en fantastisk duett-versjon av den samme låta sammen med svenske Moa Lignell utgitt på sistnevntes EP i mars. Ja.. da er det bare å dra ut på turnè også til vårt naboland Sverige og fylle til randen den ene folkeparken etter den andre. Hør bare her:

Erlend Ropstad synger på norsk, noe om også har gitt han stor anerkjennelse. Ropstad er utvilsomt en av våre aller ypperste artister som forvalter og bringer norsk rock til et enda bredere publikum. Om ikke du har fått utforsket denne fantastiske artisten så sjekk han ut bl.a. på Spotify:

Sjekk også ut liveversjonen av «Gleden & Sorgen»:

Her også hans sterke siste singel nylig utgitt:

Vår skribent Tommy Lund-Pettersen som opplevde konserten på OverOslo sier blant annet: – «Erlend Ropstad er nok det nærmeste man kommer Lars Winnerback. Vokalen til Ropstad er intens med sin egen unike hese tone. Han fortjener et tettpakket publikum. Det blir det garantert under hans kommende konsert i hjembyen Kristiansand under Ravnedalen Live i juli»

I kveld spiller Erlend RopstadFyr til Fyr i Fosnavåg før han står på scenen under årets Ravnedalen Live i Kristiansand 19. juli der han deler samme scene som bl.a. Kvelertak, Seigmen, Mari Boine og Valenturettes feirer Jokke 60 år.

Heldig er også de som får oppleve Erlend Ropstad 27.07 på Bysommer Salt i Oslo, 9. august på Sverresborg i Trondheim og 23. august på Vangenfestivalen i Haugesund.

Trykk her for vår guide over norske festivaler 2024

Les også: Her er din guide til å beskytte hørselen under festivalsommeren

Trykk her for å følge oss på Instagram

Klar for å oppleve konsert med Erlend Ropstad?

– Har du opplevd han live tidligere?

Del gjerne dine kommentarer, bilder og filmklipp på Rockman facebook (trykk her)