Connect with us

Musikk

Vinn unike VIP festivalpass til deg selv + en venn – Sørland, sommer, sol og magiske konsertopplevelser

Published

on

Foto: ravedalen@mitt3t, Ravendalen live

Nå kan du vinne fete VIP-festivalpass til deg selv + en venn til årets unike Ravnedalen Live som gjennomføres i perioden 17 til 19. juli. Festivalen som gjennomføres i idylliske Ravnedalen Naturpark gir en magisk ramme rundt konsertene og ligger kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum. Som tilreisende kan du kombinerer fantastisk sørlandstur med sol, sjø, skjærgård og magiske konsertopplevelser.

Trykk her for å se full line up og sikre deg billetter

Ravnedalen Live har til stor glede høy fokus på norske artister. Innen rockens sjangere får du blant annet oppleve fantastiske band og artister som Kvelertak, Seigmen, Erlend Ropstad, Valentourettes (Jokke 60), der alle spiller fredag 19. juli.

Les også: Bli med på «Crowd surfing» med Kvelertak

Les også: Ekstremt god stemning med Seigmen

Les også: Intens Erlend Ropstad på OverOslo

Høyt fokus på miljø og bærekraft

Ravnedalen Live er en foroverlent foregangsfestival på bærekraft med bl.a. målsetning om å tilføre, ikke bruke og kaste. Blant annet er hele festivalen elektrifisert. Hele 99,4 prosent av det de bruker på å bygge festivalen gjenbrukes som betyr at det kun produseres 0,6 prosent “søppel” mens festivalen bygges. De har også stor fokus på å styrke lokaløkonomien og satser på kortreist, god og bærekraftig mat. Som for eksempel kje – en råvare som ellers ville blitt kastet eller brukt som dyrefor. Under festivalen i fjor la publikum igjen kun 57 gram restsøppel. Deres målsetning er null.

Her kan du lese mer om festivalens bærekraft

Vinn VIP festivalpass til deg selv + en venn!

Med VIP-festivalpass får du adgang til festivalens alle dager og tilgang til eget VIP gjesteområde med god utsikt til scenen, egen bar, toaletter osv. I tillegg gratis deletallerken med deilig, kortreist mat.

Konkurransen er nå avsluttet!

Siste frist for å delta var 10. juli kl. 23.59

Den heldige vinner av konkurranse ble: Charlotte Granøe 

Vinneren blir kontaktet i dag!

Konkurransen var i samarbeid med Ravnedalen Live

Var du en av mange hundre deltagere som ikke vant denne gangen? Fortvil ikke. Snart kommer det enda flere fete konkurranser her på Rockman. Har du forresten husket å melde deg på vår pågående konkurransen om å vinne fete billetter til Pantera i Oslo Spektrum 2025?

Trykk her for å lese mer om konkurransen 

Trykk her for å følge oss på Instagram