Connect with us

Musikk

Heavy Metal ikonene Pantera bekreftet til Norge 2025 – Vinn fete billetter til deg selv + en venn

Published

on

Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman - Pantera + Pantera fans at Tons Of Rock 2023

Pantera kom, så og vant Tons of Rock da de i 2023 gjestet Norge for første gang på 23 år.

Les også: Pantera råsterke på Tons Of Rock

De originale medlemmene, vokalist Philip H. Anselmo og bassist Rex Brown, med gitarist Zakk Wylde og trommeslager Charlie Benante, fortsetter turneen som hyller og feirer livene til de avdøde grunnleggerne, trommeslageren Vinnie Paul og gitaristen Dimebag Darrell.

Nå bekreftes Pantera tilbake til Norge med superfet konsert og er klar for å filleriste Oslo Spektrum o Oslo 24. januar 2025. Dette vil du ikke gå glipp av. Gled deg!

Billetter i salg fredag 28. juni kl. 10.00.

Trykk her for å sikre deg billetter

Pantera, kjent som skaperne av «power groove», startet i Arlington, Texas med sin mest kjente lineup, bestående av grunnleggende medlemmer og brødre, trommeslager Vinnie Paul og gitarist Dimebag Darrell, bassist Rex Brown og vokalist Philip H. Anselmo. Gruppa ble et av de mest suksessfulle og innflytelsesrike bandene i heavy metal-historien. Til dags dato har Pantera solgt 20 millioner plater over hele verden og mottatt fire Grammy-nominasjoner sammen med utsolgte arenaturneer over hele verden.

Her kan du «varme opp» til den fete konserten:

Vinn fete billetter til deg selv + en venn!

Nå har du muligheten til å vinne billetter til deg selv + en venn til denne superfete konserten som gjennomføres i Oslo Spektrum 24. januar 2025.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta er 04. august kl. 23.59

Konkurransen er i samarbeid med Live Nation Norge

Trykk her for å følge oss på Instagram