Connect with us

Konkurranser

Har du husket å delta? Vinn 5FDP, Megadeth & Bad Wolves konsert-billetter til deg selv + en venn!

Published

on

Foto: Konsertposter Five Finger Death Punch, Megadeth og Bad Wolves 2020

Nå nærmer det seg siste frist for å delta i konkurransen om å vinne fete konsertbilletter til Five Finger Death Punch, Megadeth og Bad Wolves på en og samme konsertkveld 23. januar 2020 i Oslo Spektrum. En råere unik og perfekt sjangermessig sammensetning av 3 råesterke band skal man jaggu lete lenge etter. Les også: Five Finger Death Punch til Norge sammen med Megadeth

Les også: Hør sensasjonen Bad Wolf som skal spille i Oslo Spektrum

Vinn Five Finger Death Punch, Megadeth og Bad Wolves konsertbilletter til deg selv + en venn!

NB! SISTE FRIST FOR Å DELTA ER FK. MANDAG 23. SEPTEMBER KL. 21.00!

I samarbeid med konsertarrangør Live Nation Norge lar vi nå en heldig Rockman leser + en venn muligheten til å vinne superfete konsertbilletter til Five Finger Death Punch konserten i Oslo Spektrum 23. januar 2020 der de også har med seg selveste Megadeth samt Bad Wolves og kommer til å gjennomføre det som kan bli en av neste års absolutt feteste konserter.

Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvilken personer du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

«Like» og følg oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Lykke til!

Mandag 23. september 2019 kl. 21.00 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner.