Connect with us

Musikk

Anbefales: Hør sensasjonen Bad Wolves som skal spille i Spektrum sammen med 5FDP og Megadeth

Published

on

Foto: Offisielt promobilde Bad Wolves og konsertplakat 5FDP, Megadeth og Bad Wolves 2020

Det amerikanske heavy metal bandet Bad Wolves har lenge vært på konsertønskelisten til Rockman. At de nå kommer til Norge sammen med både Five Finger Death Punch og Megadeth på en og samme konsertkveld er jo i seg selv helt fantastisk. En råere unik og perfekt sjangermessig sammensetning av 3 råesterke band skal man jaggu lete lenge etter.

Les også: Five Finger Death Punch til Norge sammen med Megadeth

Bad Wolves som består av vokalist Tommy Vext, trommeslager John Boecklin, lead gitarist Doc Coyle, rhythm gitarist Chris Cain og bassist Kyle Konkiel er et ganske så nystartet band som ble etabler i 2017 og utgav sitt debutalbum «Disobey» 11. mai 2018 der vi finner en rekke meget sterke låter som bl.a. «Learn To Live», «No Masters», «Remember When», «Better Than Devil», «Hear Me Now», «Officer Down» og «Zombie». Sistnevnte låt som er en råsterk coverversjon av den fantastiske låta til legendariske The Cranberries ble også bandets gjennombrudd. Planen var at også The Cranberries vokalist Dolores O’Riordan skulle bidra på utgivelsen, men dette ble dessverre aldri noe av da hun så ufattelig trist og brått døde som følge av overdose og drukning i badekaret på sitt hotellrom 15. januar 2018. Samme dag som det også var avtalt at hun skulle i studio for å bidra med sin unike vokal til innspillingen av Bad Wolves coverversjon. 18. januar 2018, kun 3 dager etter hennes død velger man allikevel å utgi låta, da som en ren hyllest til avdøde Dolores O’Riordan. Noe som også gir denne utgivelse en ekstra sterk følelsesmessig dimensjon.

Du kjenner nakkehårene reiser seg når man lytter med dette i bakhodet. Eller hva synes du?

Låta ligger også inne på Rockman lesernes spilleliste over tidenes feteste låter som du kan sjekke ut her.

Bandets manager er ingen ringere enn Zoltan Bathory, rytmegitarist og en av hovedlåtskrivere i Five Finger Death Punch. Bad Wolves slipper sitt andre studioalbum N.A.T.I.O.N. 25. oktober i år, men har allerede utgitt den meget sterke første singel fra det kommende album som du kan høre her:

Dette tror vi blir bandets spilleliste under konserten i Oslo Spektrum:

Trykk her for å følge spillelista

Trykk her for å følge Rockman på Spotify og sjekke ut mange flere fete spillelister

Vinn Five Finger Death Punch, Megadeth og Bad Wolves konsertbilletter til deg selv + en venn!

I samarbeid med konsertarrangør Live Nation Norge lar vi nå en heldig Rockman leser + en venn muligheten til å vinne superfete konsertbilletter til Five Finger Death Punch konserten i Oslo Spektrum 23. januar 2020 der de også har med seg selveste Megadeth samt Bad Wolves og kommer til å gjennomføre det som kan bli en av neste års absolutt feteste konserter.

Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvilken personer du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

«Like» og følg oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Lykke til!

Mandag 23. september 2019 kl. 21.00 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner.