Connect with us

Musikk

Stemmer fra graven

Published

on

Photo art design: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Verden har gjennom årene mistet en lang rekke fantastiske vokalister.

Det er like sjokkerende og trist hver gang man mottar nyheten om et dødsfall. Spesielt vondt gjør det selvsagt når dødsfallet skyldes brå og uventet sykdom, ulykke, overdose, eller selvmord slik som nylig var tilfelle for Chester Bennington (kjent fra Linkin Park, Dead by Sunrise og Stone Pilots) og det samme som for kort tid siden også var tilfelle for Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave).

For å hedre alle de fantastiske vokalister vi har mistet gjennom årene skapes nå en egen spilleliste der deres vokal udødeligjøres og minnes. Listen som du finner nedenfor vil fortløpende bli oppdatert i tiden fremover, og du kan påvirke listen ved å sende oss tips og innspill på vokalister og låter som du mener fortjener en plass på denne hederslisten.

Trykk her for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Slik kan du påvirke spillelisten

Benytt kommentarfeltet på Rockman facebookside eller send oss en mail: tips@rockman.no der du skriver artistnavn og låt som du mener fortjener plass på spillelisten. Du må gjerne også skrive noen ord om hva denne vokalisten og musikken har betydd for deg.

Continue Reading
Advertisement