Connect with us

Musikk

Her er vinnerne av Tons of Rock konkurransen

Published

on

Foto: Tons Of Rock

Tons of Rock i samarbeid med Norsk Tipping, Rockman og Black Debbath har i perioden 18 – 29. mai jaktet etter Norges råeste rockevokalist

Les også: Tons of Rock søker Norges råeste rockevokalist

Konkurransen har skapt enormt engasjement der vi har mottatt et stort antall spennende og talentfulle bidrag der nivået fra de tilsendte bidrag har vært svært høyt.

Juryen plukket så ut fem heldige finalister som ble lagt ut til avstemming blant publikum og lesere i perioden 31. mai t.o.m. 6. juni kl. 23.59.

Les også: Her er finalistene til Norges råeste rockevokalist

Engasjementet og mobiliseringen i avstemmingen har vært helt enormt og det ble mottatt over 20 000 stemmer. Den heldige vinner av konkurransen ble til slutt bidraget fra far og sønn Tor Andre og Marcus Helgemo:

Den flotte premien inneholder:

– Gå på scenen sammen med Black Debbath og runde av Tons of Rock den 22. juni med å fremføre låten «Mongo Norway».

– Kr. 10.000,- i stipend fra Norsk Tipping.

– Intervju i Rockman

Blant alle tusenvis av publikum og lesere som har deltatt i avstemmingen har vi i tillegg hatt en spennende konkurranse om å vinne en superfet Tons Of Rock «overraskelsespakke» med godbiter fra festival og artister.

Les også: Vinn Tons Of Rock «overraskelsespakke»

Den heldige vinner her ble: Veronika Fossbekk

Alle vinnerne vil bli kontaktet i løpet av de nærmeste dagene!

Vi benytter anledningen til å takke alle for det fantastiske engasjementet i avstemmingen og en ekstra stor takk til alle de flotte vokalistbidragene. Som nevnt i tidligere omtaler var nivået knallhøyt blant stort sett alle de innsendte bidragene, så her er «alle» og ikke minst norsk rock vinnere. Rockman kommer uavhengig av denne konkurransen nå i ettertid til å se nærmere på samtlige av de flotte innsendte bidragene. Så til dere som har sendt inn deres vokalistbidrag….ikke bli overrasket om du blir kontaktet ved en senere anledning…..

Gi gjerne dine kommentarer

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )