Connect with us

Musikkomtaler

Gode nyheter for Motörhead konserten i Oslo: – Planlagt å fly gitaristen direkte fra sykehus til Gøteborgkonserten

Published

on


(pressefoto – fra venstre Phil Campbell, Lemmy og Mikkey Dee)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Etter flere nedslående meldinger der Motörhead måtte avlyse flere av sine konserter i forrige uke på bakgrunn av sykdom, ser det nå endelig ut til at gode nyheter er på vei.

Avlysningene kom som et resultat av at bandets gitarist Phil Campbell havnet på sykehus sist fredag (27/11) og måtte avlyse konserten i Berlin samme kveld. I etterkant skulle det vises seg at også konserten i Sportshalle, Hamburg lørdag 28/11 også ble avlyst. Bandet meldte da denne dagen via sin twitterkonto at konserten i Sportshalle er endret til ny dato 9. desember samtidig som de takket alle fans for sin hilsen om god bedring til Phil Camell.

I løpet av søndag 29/11 kom bekreftelsen for ytterligere avlysning av planlagt konsertdato. Den danske konsertarrangøren Live Nation Danmark rykket ut med egen melding på sin nettside der de informerer om at også danmarkskonserten nå blir avlyst. Denne konserten skulle vært gjennomført i dag mandag 30. november.

Dermed så det svært mørkt ut for morgendagens konsert i Göteborg, Sverige og den kommende konsertene i Oslo Spektrum fk. torsdag 3/12.

Ligger fortsatt på sykehus, men flys direkte til konserten i Göteborg

Optimismen er derfor stor etter at den svenske avisen Expressen nå har vært i kontakt med trommeslager Mikkey Dee som kan informere om at konserten i Göteborg skal gå som planlagt og at Phil Campbell skal flys direkte fra sykehuset til morgendagens konsert. Så om dette da går etter planen så ser det vært lovende ut for at konserten i Oslo Spektrum førstkommende torsdag skal gå som planlagt.

På spørsmål fra Expressen om hva som har skjedd med Phil Campbell vil ikke Mikkey Dee svare på. – Vi vet nøyaktig hva det er, men vil ikke gå ut med dette nå. Det var en akutt situasjon, men når man nå har funnet ut av hva som forårsaket det akutte sykdomstilfellet så er det ikke lenger noen fare, sier Dee. Bakgrunnen for at man også måtte avslyse konserten i Århus, Danmark var at det var for kort tid

– Vi skulle spille en kortere gig der og vi var tvunget til å være der ved 22-tiden. Samtidig rekker vi heller ikke å få Phil dit heller, så vi var nødt til å avlyse, forteller Mikkey Dee #RMROCK #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement