Connect with us

Musikk

Fire nye AC/DC konserter bekreftet for 2024 av ledende storavis

Published

on

Skjermdump fra video "AC/DC - Live at Power Trip - 2023/10/07 - Multicam - Full Concert - ARFF - New Version" på YouTube

I følge avisen O Globo som er den ledende avisen i Brasil bekreftes nå at AC/DC skal gjennomføre fire konserter i september 2024. To konserter skal gjennomføres i bydelen Morumbi i São Paulo og da høyt sannsynligvis på stadion Estádio do Morumbi som er den tredje største i Brasil. Videre skal to konserter gjennomføres på årets utgave av Rock In Rio-festivalen i Rio De Janeiro.

Journalisten Lauro Jardim i avisen O Globo bekrefter også nyhet via X/ Twitter:

AC/DCs første show på syv år fant sted 7. oktober i fjor på Power Trip-festivalen i Indio, California til strålende kritikk av både fans og internasjonale medier.

Les også: Se multi-kamera video av hele AC/DC konserten under Power Tripor:

I november ble det bekreftet via ordfører Dieter Reiter i München, Tyskland overfor Bayerischer Rundfunk-reporter Mathias Flasskamp at AC/DC er skal opptre på byens Olympia Stadion 12. juni 2024. Dette skulle helt klart ikke blitt avslørt allerede da og var nok en stor glipp fra ordføreren. At konserten og datoer er reel er utvilsomt riktig, men foreløpig er dette ikke bekreftet via AC/DC på samme måte som nyheten nå om 4 nye konserter, denne gang i Brasil.

Les også: Tysk avis: – AC/DC bekreftet til stadionkonsert i Europa juni 2024

Som kjent måtte AC/DC hente inn trommeslager Matt Laug som ersatter for Phil Rudd til konserten på Power Trip festivalen. I sin kunngjøring i forkant gav ikke AC/DC gitt noen forklaring på fraværet av Phil Rudd, men årsaken var etter all sannsynlighet at Rudd fikk problemer med å få innreisetillatelse til USA på bakgrunn av bl.a. tidligere siktelse og rettsak i 2015 der han overfor domstolen i Tauranga, New Zealand 21. april samme år erklært seg skyldig i drapstrusler og i besittelse av cannabis og metamfetamin. Rudd ble opprinnelig siktet for bl.a. forsøk av å leie inn leiemordere til å ta liv av to personer. Denne delen av siktelsen ble senere frafalt.

Les også: AC/DC henter inn ny trommeslager til kommende Power Trip festival

Les også: Phil Rudd (AC/DC) innrømmer drapstrusler

I ettertid ble AC/DC trommis Phil Rudd intervjuet i New Zealand avisen Stuff der han bl.a. sa at han dessverre ikke var i stand til å bli med bandkameratene sine på Power Trip-festivalen i California, men la til at han så frem til igjen å spille sammen med de igjen i fremtiden.

Les også: AC/DC trommis Phil Rudd nektes trolig innreisetillatelse til USA

Dermed er det nok bare å glede seg til snart en offentliggjøring av ny AC/DC Europaturnè som der da også Phil Rudd stiller som trommis sammen med Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass) og Stevie Young (rythm gitar).

Mens vi venter….nyt denne:

Les også: Hva ville vært dine AC/DC «drømmelåter» å høre live?

Er du klar for ny konsert med AC/DC?

– Har du opplevd AC/DC live tidligere?

Del dine kommentarer og bilder/filmsnutter på Rockman facebook