Connect with us

Musikk

Tysk avis: – AC/DC bekreftet til stadionkonsert i Europa juni 2024

Published

on

Skjermdump fra video "AC/DC - Live at River Plate - ARTE Concert" på YouTube

Ordfører Dieter Reiter i München, Tyskland har bekreftet overfor Bayerischer Rundfunk-reporter Mathias Flasskamp at AC/DC er skal opptre på byens Olympia Stadion 12. juni 2024.

Ordfører Dieter Reiter sier til avisen ovenfor som også er gjengitt i Blabbermouth, at han ikke visste at dette skulle være en hemmelighet etter at det ble avslørt at han utilsiktet lekket datoen for AC/DC-konserten under et bystyremøte. Dermed kan dette være den første bekreftelsen på en kommende AC/DC-verdens eller europaturnè for 2024.

AC/DCs første show på syv år fant sted 7. oktober på Power Trip-festivalen i Indio, California.

Led også: AC/DC er tilbake: – Se filmklipp og komplett spilleliste fra Power Trip

Som kjent måtte AC/DC hente inn trommeslager Matt Laug som ersatter for Phil Rudd til konserten på Power Trip festivalen. I sin kunngjøring i forkant gav ikke AC/DC gitt noen forklaring på fraværet av Phil Rudd, men årsaken var etter all sannsynlighet at Rudd fikk problemer med å få innreisetillatelse til USA på bakgrunn av bl.a. tidligere siktelse og rettsak i 2015 der han overfor domstolen i Tauranga, New Zealand 21. april samme år erklært seg skyldig i drapstrusler og i besittelse av cannabis og metamfetamin. Rudd ble opprinnelig siktet for bl.a. forsøk av å leie inn leiemordere til å ta liv av to personer. Denne delen av siktelsen ble senere frafalt.

Les også: AC/DC henter inn ny trommeslager til kommende Power Trip festival

Les også: Phil Rudd (AC/DC) innrømmer drapstrusler

For kort tid siden ble også AC/DC trommis Phil Rudd intervjuet i New Zealand avisen Stuff der han bl.a. sa at han dessverre ikke var i stand til å bli med bandkameratene sine på Power Trip-festivalen i California, men la til at han så frem til igjen å spille sammen med de igjen i fremtiden.

Les også: AC/DC trommis Phil Rudd nektes trolig innreisetillatelse til USA

Dermed er det nok bare å glede seg til snart en offentliggjøring av ny AC/DC Europaturnè som der da også Phil Rudd stiller som trommis sammen med Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass) og Stevie Young (rythm gitar).

I mellomtiden……….kos deg med denne:

Les også: R.I.P. AC/DC`s Malcolm Young

Er du klar for ny konsert med AC/DC?

– Hvor vil du helst oppleve bandet live?

Del dine kommentarer og bilder/filmsnutter på Rockman facebook

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no