Connect with us

Musikkomtaler

Dream Theater til Norge 26.01.2012!

Published

on

Konsertarrangør Live Nation bekrefter i dag med stor glede at albumaktuelle Dream Theater spiller på Vallhall Arena i Oslo torsdag 26 januar 2012. Dream Theater har siden 1993 alltid inkludert Norge i sine turnèplaner, og lojaliteten går begge veier. Selv om bandet har spilt i Norge en rekke ganger mestrer de å fornøye seg full og helt, noe som gjør at det er verdt å se bandet flere ganger. Bandet stiller denne gang med deres nye trommeslager Mike mangini etter at Mike Portnoy forlot bandet for å spille med Avenged Sevenfold.

«Vi har det moro på turnè. Alt har falt på plass. Å håndtere at et bandmedlem har forlatt oss, få et nytt medlem inn som skal passe som hånd i hanske, lage et nytt bra album, og så endelig få reise på trunè har vært en utrolig opplevelse. Alle har vært utrolig aksepterende. Hver kveld ser jeg utover et publikum som har et smil om munnen og hendene i været. Det føles veldig stort» John Petrucci

Billettsalget til konserten starter mandag 12 september kl. 09.00!

Fra albumet: «On The Backs Of Angels»

 

Hva blir årets beste albumutgivelse 2011?

Nominere og stem frem dine favoritter: trykk her >

Spre din musikkglede! Etabler din egen musikkblogg her på Rockman! og kom i tett kontakt med artister og tusenvis av musikkglade mennesker. Her kan du bl.a. også skrive om din favorittmusikk, legge ut musikkvideoer/klipp som du finner på youtube, laste opp og vise frem dine konsert, festival eller andre stemningsfulle musikkbilder osv. Og det beste av alt….det er helt gratis!

For å registrere og etablere din musikkblogg: Trykk her >

 

 

 

 

Continue Reading
Advertisement