Connect with us

Musikkomtaler

Alice Cooper quotes!

Published

on

“Flashback” , er en ny og spennende serie som nå lanseres på Rockman. Serien tar utgangspunkt i unike intervjuer og spennende omtaler som er blitt gjennomført langt tilbake i tid, blant annet fra rockehistoriens viktigste tiår, 70-tallet.  Mye av de spennende og historiske omtaler er hentet fra bl.a. de legendariske engelske musikkavisene  Sounds, New Musikal Express, Melody Maker etc. Et spennende og unikt historisk materiell som finnes i Rockmans egen musikksamling.

I forbindelse med Alice Coopers beste studio albumutgivelse «Welcome To My Nightmare» som ble utgitt februar 1975 og påfølgende world tour med samme navn gjennomførte han en konsert i Scandinavium, Gøteborg 1. september samme år. I forbindelse med den engelske musikavisen Sounds utgivelse 20. september 1975 omtaler de et artig møte der Alice Cooper treffer den legendariske brasilianske fotballspilleren Pelè (fødenavn: Edson Arantes do Nascimento) nettopp i Gøteborg i forbindelse med Alice Cooper sin konsert.

Alice Cooper som er en stor sportsentusiast og Pelè som er stor fan av Alice Cooper fant raskt en munter og hyggelig tone sammen. Det er i den forbindelse at vi får hans kule quotes som gjengis nedenfor:

Hva er dine favoritt quotes/sitater fra kjente artister?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor, eller send disse til Rockman via mailadresse: rockman@rockman.no

NB! Kule forslag fra lesere kommer også til å bli tatt med i en egen omtale som blir publisert her på Rockman senere!

Continue Reading
Advertisement