Connect with us

Musikkomtaler

AC/DC bekreftet til Skandinavia neste sommer: – Solgte 46 000 billetter på 35 minutter

Published

on


(pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Fredag 18. desember annonserte legendariske AC/DC nye konsertdatoer i forbindelse med deres «Rock Or Bust World Tour»  som fortsetter videre i 2016. Foreløpig er eneste bekreftede Skandinaviske konsertsted Ceres Park, Aarhus i Danmark.

Det ble som forventet gjort kort prosess, melder den danske avisen Extra Bladet etter at billettene ble lagt ut for salg fredag kl. 10.00. Etter kun 35 minutter var samtlige 46 000 billetter solgt til AC/DC`s sommerkonsert 12. juni 2016 på Ceres Park i Aarhus som er en del av bandets «Rock Or Bust World Tour». En verdensturne som startet 10. april i USA i år der bl.a. bandet spilte på Roskilde i Danmark 15, juli, Valle Hovin Stadion i Oslo 17. juli og Friends Arena i Stockholm 19. juli.

Det store spørsmålet nå er selvsagt om vi her hjemme i Norge og i Sverige for den saks skyld kan glede oss med AC/DC konsert også i 2016. Når bandet allerede har bekreftet å ta turen innom Danmark 12. juni så ville det jo nærmest vært et slag under beltestedet om de ikke også velger å spille i Norge og Sverige.

Følgende nye konsertdatoer som ble offentligjort fredag var 20 spillesteder i USA med turneoppstart i Tacoma 2. februar 2016 som avsluttes i New York 4. april. Bandet dra så over til Europa med etter foreløpige turneplan: 

  7. mai – Portugal

10. mai – Spania

13. mai – Frankrike

16. mai – Belgia- 

19. mai – Østerike

22. mai – Tsjekkia

26. mai – Tyskland

29. mai – Sveits

  1. juni – Tyskland

  4. juni – England

  9. juni – England

12 juni – Danmark

Lyst på AC/DC til Norge neste sommer?

Gi oss dine kommentarer i feltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside #RMROCK #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement