Connect with us

Musikkomtaler

Vinn kul livekonsert i din egen stue!

Published

on

Ila Auto er kjent for sine livlige og inkluderende konserter, de har en unik evne til å målbinde publikum i alle aldre. Bandet spiller bluegrass musikk inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe med elementer av popmusikk og rock and roll. Ila Auto har siden starten i 2005 spilt over 600 konserter. Bandet har blant annet spilt på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg hvert år siden 2006.

Nå kan du vinne privatkonsert med bandet – i din egen stue!

Rockman og Nettavisen er i full gang med tidenes feteste julekalenmder. Kalenderen er «proppfull» med fete premier. Hver dag frem t.o.m. julaften trekker vi ut heldige vinnere. Den heldige vinner av premien i luke 7 vinner en heidundrende kul Ila Auto ”julepakke” som inneholder privatkonsert der bandet kommer hjem til deg og spiller konsert i stua, på jobben? på julebord vorspielet e.l. Blir du den heldige vinner kan du eks. invitere dine venner til eksklusiv privatkonsert på valgfri dato: 10, 15 eller 17.12. I tillegg får vinneren også 2 stk konsertbilletter til bandets konsert på John Dee i Oslo 20.12 + signert utgave av deres siste album ”Liker Ikke Køntri”.

NB! Siste frist for å delta i konkurransen om å vinne premien ovenfor som finnes i luke nr. 7 er søndag 7/12-14 kl. 23.59!

For å delta i konkurransen trykk her:

PS! For å «sniktitte» i alle de fete premiene i årets kuleste julekalender: trykk her >

PS! TIPS TIL Å ØKE DINE VINNERSJANSER:

Bli tilhenger ved å “like” Rockmans facebook og inviter alle dine venner på vennelista til å gjøre det samme ( trykk her > )

Jo flere venner du inviterer, jo mer øker også dine vinnersjanser!

Lykke til!

 

 

Continue Reading
Advertisement