Connect with us

Konkurranser

Vinn fete Rammstein ekstrakonsert billetter 2020 til deg selv + en venn!

Published

on

Foto: Skjermdump av Rammstein YouTube video Live aus Berlin 2019

Vi feirer dagens gladnyhet der Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge, nærmere bestemt i Granåsen, Trondheim 27. juli 2020 med konkurranse der en heldig Rockman lesere kan vinne superfete billetter til seg selv + en valgfri venn til ekstrakonserten.

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge 2020

Konserten med Rammstein på Granåsen 26. juli ble utsolgt på én time og etterspørselen har vært enorm. Aldri før har et metalband solgt like mye billetter i Norge som de tyske pyroheltene. Det er derfor med stor glede at vi nå kan dele at det blir ekstrakonsert med det legendariske bandet på samme sted 27. juli! sier arrangør All Things Live. Rammsteinkonserten tidligere i år på Ullevaal Stadion er utvilsomt en av tidenes feteste konserter på norsk jord. Hele to Rammsteinkonserter i Norge neste år er helt rått!

Les også: Rammstein på Ullevaal helt vannvittig fantastisk konsertgalskap

De sparte ikke på kruttet på Ullevaal Stadion og kommer neppe til å gjøre det i Trondheim. Hold av datoen og stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Granåsen 27. juli!

Se video: Her bygger Rammstein scenen på Ullevaal Stadion

Les også: Her brenner barnevogna på Ullevaal Stadion

Rammstein opplever fortiden en enorm økende popularitet og deres pågående stadionturnè tilbakelegger et vannvittig «Whaoooo» fra et samlet publikum. Hver gang! Rammstein har nå pause i deres pågående Europaturnè. som starter opp igjen 25. mai neste år i Klagenfurt, Wörthersee Stadion, Tyskland

Les også: Dette er topp 20 tidenes feteste Rammstein låter

Billettene i salg via Eventim.no fredag 6. desember kl. 10.00

Les også: Stem frem de feteste konserten i Norge 2020 (se kalender)

Vinn Rammstein billett til deg selv + en venn!

Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! «Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Søndag 8. desember 2019 kl. 19.00 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner. Lykke til!