Connect with us

Musikkomtaler

Stem frem beste album 2013!

Published

on

Delta i avstemmingen om årets beste albumutgivelse innenfor musikksjangeren rock og blues! Trykk her >

Musikkåret 2013 har vært et fantastisk og spennende musikkår med en lang rekke knallsterke utgivelser. Flere medier har allerede omtalt hva de mener er årets beste utgivelser. På Rockman er det selvsagt DU som leser og musikkelsker som bestemmer.

Her på Rockman ble det tidligere i år lansert en egen kul oversikt som viser de beste albumutgivelser fordelt på hvert enkelt musikkår fra 1960 og helt frem til i dag. Oversikten er en musikkhistorisk «skattekiste» som strekker seg over fire tiår: Sjekk oversikten her >>

Sjekk også oversikten med spennende informasjon over samtlige 2013 utgivelser som er med i avstemmingslisten >>

Delta i avstemmingen og vinn kule premier!

Alle som deltar i avstemmingen er automatisk også med i konkurransen om å vinne fete musikkrelaterte premier. Premien avsløres senere underveis!

Første avsløring: 6 stk signerte utgaver av Dana Fuchs sterke album «Bliss Avenue» >

Dersom du deler link til avstemmingen på din facebook og inviterer alle dine venner til å delta, så øker også dine vinnersjanser. Du har mulighet til å gi dine stemmer en gang pr. dag helt frem til siste avstemmingsdag som er 12.01.2014. Dersom du er flink til å gi dine stemmer jevnlig frem til siste avstemmingsdag, så øker dette også dine vinnersjanser.

NB! Dersom du savner noen av dine 2013 favorittutgivelser så ikke stress. Send en mail til album2013@rockman.no med navn på artist og albumtittel.

Albumene blir lagt til avstemmingslisten asap. Resultatet av avstemmingen blir presentert her på Rockman i løpet av januar der bl.a. de 10 albumutgivelser som får flest stemmer vil få en stor redaksjonell omtale. I tillegg vil også navn på den heldige vinner av premier bli publisert. Lykke til med avstemming og konkurranse! Rock On!

For å gi dine stemmer og delta i konkurransen: trykk her >

Continue Reading
Advertisement