Connect with us

Musikk

Slottsfjell inngår strategisk samarbeid med Live Nation

Published

on

Photo credit: Julián Gentilezza/ unsplash.com/@juligentx

Slottsfjellfestivalen i Tønsberg som i mai annonserte at festivalgründeren Toffen Gunnufsen var hentet inn som ny festivalsjef melder nå via sine offisielle facebookside nyheten om at de har inngått et strategisk samarbeid med konsertarrangør Live Nation Norge.

«Som en del av revitaliseringen av Slottsfjell har vi inngått et strategisk samarbeid med verdens største konsertarrangør, Live Nation. For Slottsfjell vil dette bety at vi vil kunne være med på bud på store artister i turner og til festivaler som styres av Live Nation world wide. Samarbeidet er viktig i selve restarten, men ikke minst forhold videreutviklingen av festivalen. Dette kan bety at vi kan få til artister som vi normalt ikke klarer å få til Norge. Det at Live Nation ønsker å jobbe med oss tar vi som en bekreftelse på at Slottsfjell fortsatt har en sterk posisjon og at vi tenker riktig rundt revitaliseringen av festivalen», uttaler festivalsjef Toffen Gunnufsen.

Toffen Gunnufsen er kjent for de fleste bl.a. fra Quartfestivalen i Kristiansand og som gründer av Hovefestivalen i Arendal. Han har også vært bookingsjef på Kadetten i Sandvika og Skral i Grimstad.

Slottsfjell ble arrangert første gang i 2003 og ble sist arrangert 19 – 21 Juli 2018. Fesivalen arrangeres på Slottsfjellet i Tønsberg i Vestfold. Konsertscener og publikumsområder anlegges blant ruinene av middelalderfestningen Tunsberghus på Slottsfjellet og området rundt.

Live Nation Norway er landets største konsertarrangør, og arrangerer alt fra små klubbkonserter til større arena- og stadionkonserter, i tillegg til festivalene Tons of Rock, Findings og konserter i samarbeid med Bergen Live.

Les også: Live Nation kjøper 51% av aksjene i konsertarrangør Bergen Live

Trykk her for å sjekke ut vår festivalguide

Hvilke artister ønsker du deg til Slottsfjell 2022?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )