Connect with us

Musikk

Flere artister som bl.a. Jonathan Davis (Korn) og Bruce Dickinson (Iron Maiden) smittet av Covid-19

Published

on

Photo credit: - John Mc Murtrie, Bruce Dickinson/ Iron Maiden & Knut Eirik Myhre, www.rockman.no / Jonathan Davis /Korn

Gleden av å kunne starte opp igjen turneer og konserter, da spesielt i USA med en rekke bl.a. store stadionkonserter har vært enormt både for artister og publikum.

Les også: Her kickstarter Guns N`Roses stadionturnèen etter Covid-19

Nedturen er derfor stor når flere og flere artister og crew medlemmer nå opplever å bli Covid-19 smittet, og igjen må avlyse eller utsette konserter. Sist ut er Korn frontmann og vokalist Jonathan Davis som er bekreftet smittet av Covid-19 og som nå la ut denne meldingen på sosiale medier:

«Lørdag mottok vi den uheldige nyheten om at Jonathan testet positivt for Covid, og det er unødvendig å si at vi måtte utsette showet i siste liten. Som et resultat av hans positive test må vi også utsette de neste konsertene»

Les også: Korn i full gang med turneen – Se video fra konserten

At nå Korn vokalist Jonathan Davis er smittet av Covid-19 føyer seg inn i rekken av de øvrige nyheter om smittede artister de siste ukene som bl.a. Iron Maiden vokalist Bruce Dickinson som testet positivt på tross av å være fullvaksinert, Pop Evil vokalist Leigh Kakaty, Touring medlemmer for Tesla, Lynyrd Skynyrd gitarist Rickey Medlocke og Shinedown trommeslager Barry Kerch for å nevne noen.

Denne uken gikk også verdens største konsertarrangør Live Nation ut i USA med nyheten om at de planlegger å kreve at man er vaksinert for å kunne oppleve livekonserter.

Iflg. New York Post har Live Nation President og CEO Michael Rapino sagt følgende i en uttalelse: til Rolling Stone og NBC: «Vaksiner kommer til å være din billett tilbake til show, og fra 4. oktober vil vi følge modellen vi utviklet for Lollapalooza og kreve dette for artister, fans og ansatte på Live Nation -arenaer og festivaler overalt mulig i USA»

Hva synes du om et evt. krav om koronasertifikat for å kunne oppleve konserter og festivaler fremover?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook