Connect with us

Musikk

Live Nation kjøper 51% av aksjene i konsertarrangør Bergen Live

Published

on

Photo credit: Randy Colas

Live Nation Entertainment, verdens ledende selskap innen live underholdning, annonserer i dag at de kjøper aksjemajoriteten i Bergen Live. Bergen Live er en av Norges ledende konsert- og festivalarrangører, og står bak alt fra de aller største utendørskonsertene med verdensstjerner på Bergenhus Festning til små klubbkonserter med lokale talenter. Bergen Live produserer også Bergenfest, en av landets fineste musikkfestivaler, på vegne av Stiftelsen Bergen Music Fest. Selskapet har 12 fast ansatte og stolte lokale eiere som nå blir med på ferden videre sammen med Live Nation.

«Denne dagen markerer et nytt kapittel i Bergen Lives utvikling, som vil forsterke selskapets posisjon i det norske markedet. Vi ser fram til å jobbe videre med Rune og resten av det norske teamet, i tillegg til at vi ser fram til den økte tilgangen til Live Nations ressurser som denne forsterkede tilknytningen innebærer.» sier Daglig leder Frank Nes i Bergen Live.

Live Nation Norway har samarbeidet med Bergen Live siden Bergen Live ble etablert i 2005, og selskapene har vært avgjørende bidragsytere til den sterke oppblomstringen av konserttilbudet i landets nest største by.

«Bergen Live og Live Nation Norway har hatt et tett og godt samarbeid siden 2005. Det er både spennende og naturlig at de nå blir en del av Live Nation-familien.» sier Senior Promoter Rune Lem i Live Nation Norway.

Live Nation Norway er landets største konsertarrangør, og arrangerer alt fra små klubbkonserter til større arena- og stadionkonserter, i tillegg til festivalene Tons of Rock og Findings.

Les også: Norges største konsertarrangør kjøper Tons Of Rock

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) er verdens ledende selskap innen live underholdning og er sammensatt av følgende globale markedsledere: Ticketmaster, Live Nation Concerts og Live Nation Sponsorship.

Del gjerne dine kommentarer

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook