Connect with us

Musikkomtaler

Queen live at Wembley Stadium 1986

Published

on

Tidligere i år ble det som for mange regnes som et av rockehistoriens mest unike stadionkonserter utgitt via Universal Music >. En spesiell 25th Anniversary edition DVD-utgivelse av Queens legendariske 1986 konserter fra et fullsatt og utsolgt Wembley Stadium i London fredag 11 og lørdag 12 juli 1986.

Den spesielle 25th Anniversary 2 disc sett edition DVD èn inneholder begge konsertene samt tidligere uutgitte opptak og splitter nytt bonusmateriale. For første gang kan både kveldskonsertene fra fredag 11/7 og lørdag 12/7 sees i sin helhet. DVD-opptak har blitt restaurert for jubileumsutgaven og lyden har også blitt remastret med en splitter ny stereo mix og 5.1 lyd. Som ekstramateriale på dvd`en er det også inkludert ‘The Magic Tour «, en kortfilm som inneholder helt nye intervjuer med Brian May og Roger Taylor der de reflekterer tilbake på det som skulle bli deres siste turne.

Queen Live At Wembley Stadion lørdag 12 juli 1986:

Denne unike Queen 25th Anniversary 2 disc sett edition musikk DVD èn er et «must have» for alle musikkglade mennesker. Et udødelig minne fra et av rockehistoriens største konsertøyeblikk og for å minne et av rockehistoriens største band.

24 november 2011 er det nøyaktig 20 år siden Queens unike vokalist, låtskriver og komponist Freddie Mercury døde.

Les også! Til minne om Freddie Mercury: Trykk her >

 

Hvilket forhold har du til Queen? Favorittlåter? Favorittalbum?

Del din musikkglede i kommentarfeltet nedenfor, på Rockmans facebook tilhengerside > eller ved og etablere din egen musikkblogg her på Rockman! Kom i tett kontakt med artister og tusenvis av musikkglade mennesker. Når du etablerer din egen musikkblogg kan du bl.a. skrive om din favorittmusikk, legge ut musikkvideoer/klipp som du finner på youtube, laste opp og vise frem dine konsert, festival eller andre stemningsfulle musikkbilder osv. Og det beste av alt….det er helt gratis!

 For å etablere din egen musikkblogg: trykk her>

Continue Reading
Advertisement