Connect with us

Musikkomtaler

Queen + Adam Lambert inntar Skandinavia i 2016

Published

on


(pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den legendariske rockebandet Queen + Adam Lambert er i dag bekreftet til Skandinavia der de vil headline Sweden Rock Festival Sølvesborg i Sverige torsdag 9. juni 2016.

Sweden Rock festival bekrefter nå i egen pressemelding:

– Vi kan med stolthet herved annonsert at en av de største og mest legendariske band i rockehistorien, Queen, vil spille på Sweden Rock Festival neste år!
Mer enn 10 år har gått siden Queen sist spilte i Sverige, deretter på et utsolgt Globen i Stockholm. Likevel gruppen har holdt seg gjeldende, og sannsynligvis også økt i popularitet siden. Deres musikalen «We Will Rock You» trakk fulle hus i Stockholm i 2010, er Queen musikk høres jevnlig på radio og TV, og så sent som i fjor vår, ble solgt tusenvis av billetter til hver konsert som en hyllest-show til Queen turnert i Sverige.

Den 18. september i år var Queen invitert tilbake  til den brasilianske gigantfestivalen Rock in Rio der de utførte en suksessfull konsert. Bandet benyttet anledningen til å annonsere en håndfull datoer for kommende konserter i Sør-Amerika i forbindelse med festivalen, og alle ble utsolgt på rekordtid.

Freddie Mercury gjenoppsto under Rock In Rio 2015

2014 endte i spektakulær stil når Queen + Adam Lambert ble invitert til en eksklusiv nyttårskonsert nær landemerket Big Ben i London, som også ble kringkastet live på TV-kanalen BBC One og ble sett av 12 millioner seere.

Nå er altså bandet bekreftet til Skandinavia 9. juni neste år.

Kanskje legger de også turen innom Norge? #RMROCK #RMMUSIKKFESTIVALER #RMKONSERTER

Ønsker du Queen + Adam Lambert til Norge i 2016?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside

Continue Reading
Advertisement