Connect with us

Musikk

Pantera bekreftet som headliner på Knotfest Colombia, Brasil og Chile!

Published

on

Foto: Offisielle festivalplakater Knotfest Colombia, Brasil og Chile

Pantera bekrefter nå ryktene som vi tidligere skrev om som omhandlet bl.a. mulig konsert på Knotfest Brasil og Hell & Heaven Metal fest i Mexico. Bandet har nå for kort tid siden publisert på sin offisielle facebookside de offisielle festivalplakatene ( se nedenfor) som bekrefter at Pantera headliner Knotfest i Colombia 9. desember, Chile 11. desember og Brasil 18. desember 2022.

Les også: Pantera har publisert første offisielle teaser for tilbakekomst til livescenen

I juli kunne vi bekrefte at Charlie Benante (Anthrax) trommeslager Charlie Benante og Zakk Wylde (Black Label SocietyOzzy Osbourne) vil fylle inn for de avdøde brødrene «Vinnie Paul» og «Dimebag» sammen med Pantera`s gjenlevende medlemmer på en gjenforeningsturné i 2023. Det ble også bekreftet at Pantera vil headline en rekke store festivaler over hele Nord-Amerika og Europa samt arrangere egne headlinekonserter. Den nye lineup har også fått grønt lys av arvingene/ eiendomsrettighetene til bandets grunnleggere.

Les også: Zakk Wylde og Charlie Benante fyller inn for brødrene «Vinnie Paul» og «Dimebag» under Pantera gjenforeningsturnè 2023

Wylde har lenge vært konsensusutfyllingen for «Dimebag» Darrell på grunn av hans forhold til Abbott-brødrene og hans suksess og status innen hardrock og heavy metal. Wylde er hovedgitarist for Ozzy Osbourne og grunnleggeren av Black Label Society.

Wylde var nære venner med både «Dimebag» Darrell, som ble myrdet i 2004 mens han opptrådte på scenen under et show med bandet Damageplan i Columbus, Ohio, og Vinnie, som døde i 2018 av helsekomplikasjoner relatert til hjertesykdom.

Før «Dimebag» Darrells drap spilte Wylde flere show med Damageplan for MTVs Headbangers Ball-turné og fremførte den andre gitarsoloen på bandets sang «Reborn».

I et intervju med Zakk Wylde som ble gjennomført av DannyWimmerPresents v/ Matt Pinfield og Jose Mangin, sier bl.a. Wylde at han er «beyond honored» over å delta på den kommende Pantera-turneen. Samtidig er han raskt ute til å poengtere at den kommende turné er en hyllest til musikken skapt av bandets klassiske lineup.

Zakk Wylde: – «Dette er en hyllest til musikken skapt av bandets klassiske linup»

Nå når nyheten om Pantera-turnè har blitt bekreftet for å headline en rekke store festivaler over hele Nord Amerika og Europa samt arrangere egne headlinekonserter i 2023, gjør at vi nå også kan rette tankene om hvilken fete «drømme-setliste» vi ønsker å høre. Vi har derfor lagt ut ( trykk her ) en egen avstemmingsliste der du kan stemme frem dine Pantera favorittlåter.

Dette er Topp 20 lista….så langt:

Trykk her for å følge listen på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

PS! Listen over oppdateres fortløpende i forhold til pågående avstemmingen

Trykk her for å stemme frem dine Pantera favorittlåter

Den unike Pantera-turnèen kan fort bli en av de mest attraktive konserten å oppleve i 2023, og vi nærmest forlanger at bandet tar turen innom Norge

Er du klart for mulig Pantera konsert i Norge 2023?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook