Connect with us

Musikk

Se ny Pantera reunion videohyllest til fansen: -«For the brothers, for the fans, for the legacy»

Published

on

Skjermdump fra Pantera videohyllest "Europe Stadium Tour 2020" publisert på YouTube

Kun få timer etter at Pantera bekreftet de første konserten med bandets nye linup som headliner på Knotfest i Colombia 9. desember, Chile 11. desember og Brasil 18. desember 2022, så publiserte de også (se nedenfor) et videoklipp som hyller Pantera-fansen, brorskapet og arven.

Den nye teaser-videoen inneholder bilder og opptak av den klassiske Pantera lineup sammen med konsertklipp av Pantera-fans og med teksten «For The Brothers. For The Fans. For The Legacy»

Les også: Pantera bekreftet som headliner på Knotfest Colombia, Brasil og Chile

Konsertplakat for Hell & Heaven Metal Fest i Mexico første dag

Det innflytelsesrike heavy metal-bandet Pantera spille sine første konserter på over 20 år som da starter med konsert på Hell & Heaven Metal Fest i Mexico, etterfulgt av opptredener på tre Knotfest-festivaler i Sør-Amerika.

Les også: Zakk Wylde og Charlie Benante fyller inn for brødrene «Vinnie Paul» og «Dimebag» under Pantera gjenforeningsturnè 2023

Nå når nyheten om Pantera-turnè har blitt bekreftet for å headline en rekke store festivaler over hele Nord Amerika og Europa samt arrangere egne headlinekonserter i 2023, gjør at vi nå også kan rette tankene om hvilken fete «drømme-setliste» vi ønsker å høre. Vi har derfor lagt ut ( trykk her ) en egen avstemmingsliste der du kan stemme frem dine Pantera favorittlåter.

Dette er Topp 20 lista….så langt:

Trykk her for å følge listen på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

PS! Listen over oppdateres fortløpende i forhold til pågående avstemmingen

Trykk her for å stemme frem dine Pantera favorittlåter

Hvilke er din Pantera favorittlåter?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook