Connect with us

Musikkomtaler

Norway Rock Festival gjenoppstår!

Published

on

Folkene bak Norway Rock Festival har i dag sendt ut en pressemelding om at det nå arbeides mårettet for at festivalen skal gjenoppstå med nytt unikt festivalarrangement som skal gjennomføres på Øyesletta i Kvinesdal 2016

Use this google translate button to read this review in your language:


2011 var siste året for velkjente Norway Rock Festival i Kvinesdal. Håpet var stort for et nytt år, men den økonomiske biten var ikke til å unngå. Det ble begjært konkurs. Situasjonen på den tiden, etter et solid underskudd, ble det vanskelig å få festivalen i gang igjen i 2012. Historien tilbake fra 2006 da den gang Kvinesdal Rock så dagens lys og til og med 2011 har derimot vært fantastisk.

Man kunne pryde seg med storheter som Motörhead, Gary Moore, Turboneger, Kamelot, Twisted Sister, In Flames, Dum Dum Boys, Immortal og Manowar. Listen er alt for lang til å få med alle, men den gode stemningen som var på Øyesletta hver juli, den glemmer man aldri. Sjekk ut spennende artist & stemningsbilder fra tidligere Norway Rock Festival arrangementer: trykk her >

«Planen er klar, folket er enda klarere! Både som ønske og et klart mål om at Norway Rock skal gjenoppstå. I 2016 er det 10 år siden festivalen så dagens lys. Det er et jubileum i seg selv. Mange tanker har etter konkursen ulmet under overflaten, og man ønsker å åpne opp for ny festival i 2016. Allerede fra 2014 mot 2016 planlegges det Uprising happenings slik at det skal jobbes fra bunn til topp. Step by step».

I pressemeldingen informeres det videre om:

«Norway Rock Uprising team er allerede på plass, og det jobbes iherdig med å få inn sponsorer slik at man har en stødig grobunn til oppstart 2016. Det er allerede i havn noen lokale sponsorer, og vi håper flere vil henge seg på for å støtte opp. Dugnadsånden har vokst seg stor blant ildsjelene, og vi trenger enda flere. Det lokale næringslivet og kommunen håpes det på har savnet festivalen, og ønsker å bli med på laget slik at festivalen kan vokse og gro i mange år fremover. Det er mye som skal på plass, men med hardt arbeid og en positiv holdning om at fortid er fortid, vil vi alle ha tilbake den gode festivalstemningen som alle elsket i Kvinesdal.Det skal nå arbeides mot å få opp interessen samt få startkapital til en todager festival i 2016. Første event finner sted helgen 14-15. November 2014 på Harvest Bar i Kvinesdal. Det vil da bli duket for en miniutgave av Norway Rock. Det blir 2 dager, med 10 band som skal sørge god festivalstemning med eget oppvarmet telt. Vi har vært så heldige å få med oss ingen ringere enn OSLO ESS som skal rocke inn festivalstemningen på Harvest Bar. Endelig line-up og mere informasjon vil bli annonsert innen kort tid. Vi ønsker og håper at folket vil være med på denne reisen mot 2016, slik at vi igjen kan skape rockehistorie i Kvinesdal».

Gleder du deg til ny Norway Rock Festival?

Gi dine kommentarer nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside >

 

Continue Reading
Advertisement