Connect with us

Musikk

Nikki Sixx (Mötley Crüe): – Gitaren reddet Vince fra større skade under sitt fall fra scenekanten

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Sixx:A.M./ Tons Of Rock 2016 - Innfelt bilde Vince Neil - Utsnitt pressefoto Mötley Crüe "Final Tour" 2014

I et intervju med Billboard fredag kunne Nikki Sixx bl.a. rapporterer at Mötley Crüe vokalist Vince Neil nå er på bedringens vei etter å ha pådratt seg brukne ribbein og andre skader etter å ha falt fra fronten av scenen mens han fremførte Mötley Crües «Don’t Go Away Mad (Just Go Away)» under forrige helgs solokonsert ved Monsters on the Mountain festival i Pigeon Forge, USA.

Les også: Her faller Mötley Crüe`s Vince Neil fra scenen og brekker ribbeina

Ifølge Sixx hadde ikke festivalteamet montert refleksbånd for å markere kanten av scenen, noe som førte til fallet. – «Uten det er det helt svart, så du kan gå fremover og tenke at det fortsatt er scenegulv der og falle utfor,» forklarer Sixx. «Jeg har gjort det selv; Vince og jeg lo om en gang vi begge falt av scenen på samme show. Men denne gangen var han virkelig heldig. Han sa at hvis det ikke hadde vært i forbindelse med en låt der han spilte rytmegitar, så kunne det gått adskillig verre. Gitaren tok i mot det første slaget mot gulvet slik at han unngikk å slå hodet i gulvet, noe som hadde vært virkelig ille og gjort enda større skade. Nå ser alt ut til å gå bra slik at vi alle er klare til å dra på turné i juni neste år» Nikki Sixx.

Denne turen har blitt (utsatt) to ganger; vi hadde bare ikke nok informasjon den gangen, med protokoller og alt til å gå på en stadiontur. Vi har det bra med det nå, og vi kan ikke vente, mann. «

Vince Neil har gjennomført flere konserter med sitt soloband den siste tiden, noe han utvilsomt benytter for å «bygge seg opp» igjen frem mot den kommende gjenforenings turnèen med Mötley CrüeLes også: Vince Neil tilbake på scenen etter katastrofal opptreden under Iowa Festival

8. november 2019 kom som kjent den meget overraskende bekreftelsen fra Mötley Crüe om at bandet gjenforenes. I forkant hadde Mötley Crüe gjennomført det som skulle være deres aller siste konsert nyttårsaften 31.12.2015 ved Staples Center, Los Angeles, CA, USA. Konserten var en del av bandets «The Final Tour» som besto av 163 konserter og som markerte bandets avslutning og endelig punktum etter over 30 år med sex & drugs & rock & roll.

Les også: Mötley Crüe bekrefter gjenforening i 2020

Les også: Mick Mars beklager tidligere lovnad om GRATIS billetter

Les også: Mötley Crüe filmen hatet av kritikere – elsket av fansen

Som en del av bandets gjenforeningsplan skulle de i utgangspunktet legge ut på turnèen «The Stadium Tour» sammen med Def Leppard, Posion og Joan Jett & The Blackhearts. Turnèen skulle startet allerede 21. juni 2020 i San Antonio, USA, men ble utsatt p.g.a. Covid-19.

Slik ble den kommende «The Stadium Tour» markedsført for 2020:

Bandets comeback og oppstart til den kommende turnèen «The Stadium Tour» sammen med Def Leppard, Posion og Joan Jett & The Blackhearts. Turnèen har oppstart 16. juni 2022 i Atlanta.

Her kan du sjekke ut samtlige foreløpige spilledatoer på bandets nettside

Er du klar for Mötley Crüe comeback?

  • Har du opplevd konsert med Mötley Crüe tidligere?

Del kommentarer evt. bilder/ videosnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook side