Connect with us


Rob Halford, Nikki Sixx, John 5 m.fl. som gjesteartister på Dolly Parton`s kommende rockealbum



Photo credit: Vijat Mohindra - Press photo for Dolly Parton album "Rockstar" 2023

Dolly Parton (77) har annonsert at hennes kommende rockealbum «Rockstar» vil inneholde en rekke gjesteartister som bl.a. Rob Halford (Judas Priest), Richie Sambora (eks. Bon Jovi), Nikki Sixx, John 5 (Mötley Crüe) og Steve Perry (tidl. Journey). Countrylegenden har også annonsert albumets låtliste samt oversikt over samtlige gjesteartister som du kan se nedenfor.

  • Rockstar (feat. Richie Sambora)
  • World On Fire
  • Every Breath You Take (feat. Sting)
  • Open Arms (feat. Steve Perry)
  • Magic Man (feat. Ann Wilson with special guest Howard Leese)
  • Long As I Can See The Light (feat. John Fogerty)
  • Either Or (feat. Kid Rock)
  • I Want You Back (feat. Steven Tyler og Warren Haynes)
  • What Has Rock And Roll Ever Done For You (feat. Stevie Nicks og Waddy Wachtel)
  • Purple Rain
  • Baby, I Love Your Way (feat. Peter Frampton)
  • I Hate Myself For Loving You (feat. Joan Jett & The Blackhearts)
  • Night Moves (feat. Chris Stapleton)
  • Wrecking Ball (feat. Miley Cyrus)
  • (I Can’t Get No) Satisfaction (feat. P!nk og Brandi Carlile)
  • Keep On Loving You (feat. Kevin Cronin)
  • Heart Of Glass (feat. Debbie Harry)
  • Don’t Let The Sun Go Down On Me (feat. Elton John)
  • Tried To Rock And Roll Me (feat. Melissa Etheridge)
  • Stairway To Heaven (feat. Lizzo og Sasha Flute)
  • We Are The Champions
  • Bygones (feat. Rob Halford, Nikki Sixx og John 5)
  • My Blue Tears (feat. Simon Le Bon)
  • What’s Up? (feat. Linda Perry)
  • You’re No Good (feat. Emmylou Harris og Sheryl Crow)
  • Heartbreaker (feat. Pat Benatar og Neil Giraldo)
  • Bittersweet (feat. Michael McDonald)
  • I Dreamed About Elvis (feat. Ronnie McDowell og The Jordanaires)
  • Let It Be (feat. Paul McCartney, Ringo Starr, Peter Frampton og Mick Fleetwood)
  • Free Bird (feat. Ronnie Van Zant, Gary Rossington, Artimus Pyle og The Artimus Pyle Band)

Her kan du høre første singel «World On fire» fra albumet sluppet i dag:

Når Dolly Parton ble innlemmet i Rock Hall Of Fame tidligere i år så nevnte hun i sin tale at det var flere artister som hun ønsket å samarbeide med på sitt kommende rockealbum.

«If I’m gonna be in the Rock And Roll Hall Of Fame, I’m gonna have to do something to earn it. So I’m doing a rock and roll album, and I’m having a lot of the rock stars that I met that night be on the album with me»Dolly Parton

Se Rob Halford synge «Jolene» med Dolly Parton under Rock Hall Of Fame

Se Judas Priest opptreden og innlemmelse under Rock & Roll Hall Of Fame 2022

Del gjerne dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebook (her)